Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kazu pametnjakovici dobili Bosnu zasluzeno. Sto ne kaze javno da efedrinima kljuka svoje rukometase, koji igraju ko ludi + sudije i ne sekiraj se!
Eh pa nema šta, sve vrste narkotika ( laki i teški ), žestoka alkoholna pića, dopinzi i slično ... sve su to sredstva koja se nebi smjela koristiti bez liječničkog nadzora. Jer ova sredstva razaraju zdravlje iako privremeno stvaraju utisak pozitivne energije, dugoročne posljedice su katastrofalne i koincidiraju sa razvojem delikvencije raznih oblika.
o zar nije Ljubuski u Hercegovini?ja bih barem provjerio kartu BIH, nemaju ovi nista sa Bosnom ni u kakvom pogledu,njima njihova djela,nama nasa. Da je BIH unitarna Republika sa vecinskim Bosnjacima na vlasti zaveli bi njima red,a i to polahko doci ce sve na svoje,ima da se postuje prvo BIH i onda i anti-doping komisija i IHF i EHF
Ima ima ima nigdje sem u Bosni
Suspenzija odmah i kluba i predsjednika. Evropu ce oci gledat samo na klupi. Uz novcanu aznu, za njihove uslove to je kraj ovog kluba. S pravom! Dokle cemo vise gledati ovaj seljakluk u ovoj drzavi. Vrijeme je da se pocne cistiti!!!
krivo mu što su Mladića uhvatili :D
dopinguj mladez da se dokazes siledjijo