Kvalifikacije za EP
0
Poraz rukometaša BiH u Srbiji
Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slušaj fašisto,ja isto kao i ti imam Hrvatsko državljanstvo ali sam Bosanac rođeni a kako to mi nemamo talenata kad vam je čitava fudbalska reprezentacija skoro sastavljena od fudbalera koji su rođeni u BiH,nemoj da ti ih sad nabrajam,znaš ti to vrlo dobro,samo je fašistička politika dovela do toga da imate te ljude za sebe,mislim za sebe ako uopšte i ti znaš ko si i šta jer si očigledno u krizi identiteta. Ja imam u sebi svakakve genetičke mješavine ali sam jarane Bosanac a bogami i Hercegovac u duši i rođeni Zeničanin i smatram se naprednijim od tebe jer se u 21-om vijeku živi burazeru ai teži se stvaranju novih super nacija miješanjem rasa i nacija a ne svođenju na primitivne oblike,a VI hočete u EU a još niste savladali ni najprimitivnije lekcije i vodite fašistoidnu politiku... A ovi što kuhaju opet sa Zenicom i Srbijom nek se j..u,dobro je više izbjeglice...
@jeremy Svaka ti se \'\'posrebrila\'\'...
@ draza: suti bolan dobices pisamce iz Haaga ! :) kao i svi tvoji idoli.
Hvala jeremy! Ja cu tebi i ostalim zaljubljenicima u sjedecu odbojku cestitati 11-og jula. :)
HAHHAHAHAHAHAHHA MOGU MISLIT KOJI JE TO CRNJAK KAD SE VI U BEODRADU ILI ZAGREBU POJAVITE SA ZASTAVAMA NA KOJIMA PISE \"BANJA LUKA\" ILI \"LIVNO\" A PRAVI HRVATI KONTAJU U SEBI \"OPET OVI GLUPI BOSANCI\". NAS ONI NE VOLE ALI NAS VJEROVATNI POSTUJU VISE NEGO VAS ISTO KAO STO I JA NE VOLIM NJIH ALI IH POSTUJEM BAR MALO,ZA RAZLIKU OD VAS GAMADI KOJA U HRVATSKOJ I SERBIJI NEMAJU NI GACA USRANIH HAHAHAHAHAHAAHAHAH
hihihihihihih.... evo opet zlocinaca i ljigavaca pod tudjim nickovima se kriju. boli istina, je l\' de? :)))) oj smrdarijo-srbadijo sretna godisnjica od NATO-a ! :)
@ jeremy 744/108 ( Bistrik) Zivot nije prijeci preko polja !
Macak vidimo se veceras! Tvoj Hamo ! PS. Ponesi opet onu igracku , pa cemo je jedan drugom...Znas vec !! Imas supcic ko cajni kolutic ,!
@ cro pop: eto vidis- i tebi ce neko sutra reci da si i b.al.ija i vlah i c.e.tnik i norvezanin i da nemas svoj nacionalni identitet, :))))
Ja u Sarajevu igro 1 fixa i navijao za Bosnu a Srbiji igrao na Srbe Hendikep +5.5 i pao, a libo me tuki za jedne i druge...danas navijam za Sandefjord al puse pederi...
@draza: jadna majko - pripadati zlocinackom narodu. to mora da je zalosno , stiditi se reci da si \"srbenda\", hahahaha... i mi smo sretni sto takvih pajsera nema medju nama. a jaka ti \"drzava\" u pm ! imate i pasos, i himnu i valutu.. ma sve. evo i ambasade se svuda otvaraju, :). jade jadni...sidji iz sume i obrazuj se malo, oci otvori, CITAJ ! :) PS. a uhvatili se sjedece odbojke ko pjan plota. pa da smo mi imli oruzje tzv. jna gdje bi nam kraj bio. izgubili ste SVE gubitnici jedni. pa sjeti se samo OLUJE. bjezanija - umjesto cccc bilo je ZZZZ - Zavezi Zavezljaj, Zaboravi Zavicaj. sa sve djecom i zenama... :) to je \"srpsko junastvo\" bijedno tupava. turski kmetovi i sluge.
Sabane, bas si saban ! Ni sam ne znas koliko si u krivu ! Ja se i deklarisem kao Srbin a Bosanac po geografskoj odrednici i ove tvoje tupave provokacije me narocito ne doticu. To sto pise na papiru neka pise, meni je bitno da postoji Republika Srpska i da se ratne zastave Alijine vojske ne viore i nikad se nece vioriti na teritoriji Republike Srpske. Takodje, bitno mi je da takvih kao sto si ti nema u RS-u ili ih ima u okviru statisticke greske i manji su od makovog zrna. A najbitnije je da nam idioti poput zlocinca Hareta i ostale bagre ne odlucuju o sudbinama. No, otisao sam previse u politicke vode a ovdje je rijec o sportu i pobjedi reprezentacije Srbije.:) Jos jedno veliko takmicenje je na pomolu. A dok ono ne pocne navijacu za srpske tenisere, kosarkase, fudbalere, odbojkase, vaterpoliste, Cavica i ostale plivace itd. Uzivacu u njihovim pobjedama i tugovati kada izgube a tebe i takve kao sto si ti cu zaliti jer ces se radovati jedino uspjesima \"sjedecih odbojkasa\". Uzivaj :)
Draza, mogu mislit kako se ti satra ljudima objašnjavat da nisi Bosanac nego Srbin. - He is Bosnian I saw his documents. - But he told me that he is Serbian. - I don\'t know, I saw his papers. He is Bosnian, he\'s not Muslim but he\'s definitely Bosnian. muke tvoje niko ne zna :)
@hapa Nemoj biti poturica i operi taj pogani jezik ! :) Normalno da cemo uvijek navijati za Srbiju a ne za nakaradu zvanu be i ha. A sto se tice prehrane- prvo smo nazdravili u cast Srbije i nazderali se svinjetine. Zaspao sam kao beba onako zadovoljan i sit. Na trenutak sam pomislio i na vas poturice i na agoniju u kojoj ste se tada nalazili. :) Jeste li se preznojavali od muke i bijesa? :) Ne morate odgovarati, znam da jeste.:) Drzite se vi sjedecih sportova, imate potencijala za to. :)
Sve je dobro bilo dok nisu srbina stavili na gol prodana dusa sve sto je islo prema golu i uslo je primio je 5 golova skoro sa sredine terena .