Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bgm sa onakvom igrom i Litvanija bi nas tukla... Između ostalog i u SveCkoj ste igrali pred nasom publikom. Publika je 8-mi igrac u rukometu, ali problem je sto vama fali 7 igraca da bi publika bila toliko znacajna...
AJMO!!!! Mozemo mi to! Uz podrsku nasih navijaca sve je moguce jedino tuzno u svemu ovome je sto ce BHT prekinit prenos tamo negdje oko 40-te minute zbog EURA...
Da se vi ne bi zamarali i da se ne muciti nemojte pokusavati da napravite cudu zato sto to cudo nemate ni najmanje sansi da napravite.
Publika??? Svedska publika??? Od 5800 koji su bili u publici,preko 4000 je bilo iz Bosne,tako da ste igrali na domacem terenu i ne treba vam u Zetru doci ni 100 navijaca,kad tako tupe izjave dajete! Markovicu daj otkaz! Lako je igrati sa nekim lijevim ekipama i na srecu se plasirati na svjetsko(gdje smo nasutani dobro),a malo je drugacije igrati protiv Svedske,Spanije,Hrvatske i ostalih rukometnih sila!
Sram nas bilo sve! Kada su zavrsili na proslom SP-u onda smo svi govorili Prce moze jos, neka ima preko 30 godina, dijelili suze Malinovica kada su izgubili u Kataru... Nikad od nas ljudi. Treba ih podrzati, jer su prepusteni sami sebi, dajte njima pare koje ima nogometni savez, dajte im priliku, nikada Skenderija nije stajala iza ovih momaka, zato podrzavam svaki odlazak u neki drugi grad.
Imali tremu i nervozu pored toliko nasih navijaca ???Bilo je kao da su igrali kod kuce.
hahahahahahahahahahhahhhaha cudo? o majko draga na kakvim ste vi drogama?
Predajte,slobodno!
Kakvo ba cudo razucali su vas sa B timom
Sretno momci i akobogda do pobjede !