Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba im dati vise paznje i navijanja momci su to zasluzili a i Selektor je na visini zadatka prava multietnicka Bosna onakva kakva treba da bude Srec_t-no i hajirli zmajevi od Bosne
Najjace gradjeni sportasi su rukometasi. Visoki,siroka ramena,proporcionalnih morfoloskih karakteristika ... Znaci cista desetka! A ali ne , opet raja voli klasicni furacki body dilberski fol :D Btw. Nasa repka ce biti u top 8 na SP ;)
Ali boze pa zar nema gdje nego u O.S. a na drugu stranu sto je sponzor Klas..Zar momci nisu zasluzili bolje uslove i sponzore?