Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Austrija, Tunis i Makedonija nisu nimalo naivni protivnici.. Svako ko prati rukomet zna da Austrija u zadnje vrijeme dosta ulaže u rukomet i da im dobro ide u tome, znamo ko vodi Tunis, čovjek koji nas u dušu poznaje, tako da ni sa njima neće biti lako, a o Makedoniji da ne pričamo. Sve u svemu, dosta teška grupa, ali uz malo sreće možemo dalje!
Čuj izdvaja Hrvatsku...a Austrija nas je razvalila u prijašnjim kvalifikacijama u oba meča...po deset razlike...s ovim igračima koji nemaju nikakvu minutažu u svojim klubovima smo na nivou _Irana...onaj ko prati rukomet zna o čemu pričam ...onaj ko nasjeda Markoviču misli da smo neka ekipa...
Uzeli smo Island jer su ljudi u jako losoj formi
ma bez price idemo na prvo mjesto
Tunižani se posebno vole mlatit, nemojte da ne uzvratite :)