Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu snimat neki horor film....ja grobova pa mogu samo zajedno i igrat ko ce ih ovakve u ekipu hahah
Covjek gospodin voli ovaj sport,predsjednik kluba ulaze u nesto sto voli,a svi znate kako ce lako vratiti ono sto je dao,a dao je dosta puno za sada....gospodin elmir,hvala i tebi sto si digao jos jedan od klubova u tuzli koji su bili na infuziji
Poštovana gospodo,(braćam se osobama koje su neumjesno komentarisali članak.) novinar je samo objavio raritet u sportskoj ekipi na prostorima BiH i šire. Toliko djevojčica sa istim prezimenom. Svi komentari osim izuzetaka zaslužuju da bubu obrisani sa ovog portala.
Fina majica. Naprijed: "Just ask me... And I'll tell you..." Nazad: "...to go and f... yourself!
Ja sam Osmanović !!! Ne ne, ja sam Osmanović !!! Ne ne ne, ja sam Osmanović !!! ...
šta fali i da su sestre,zdravom čovjeku zdrav duh.cure samo naprijed. možda budete jednog dana naj jača porodična ekipa na planeti,sretno i vašim roditeljima sve naj bolje.
Puno srece u narednoj sezoni....Prelijepe dijevojke....