Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi timski rukomet igrati ne znate. Od Litvanije Spaniju pravite.
mentalni sklop, izgleda jedino košarkaši konstantni, ovo ostalo nakon odlaska na veće takmičenje,kao da neki drugi igraći igraju, a ne oni koji su otisli na veliko takmičenje
Mene najvise fascinirao onaj Litvanski medjed od 200 kila. Mogli smo i mi Mileta Ronhila stavit na pivota.
Gdje to ima da profesionalni rukomemetasi u napadu neznaju uraditi nikakvu akciju.Jedina akcija koja se radi u nasoj reprezentacije je akcija nama rukometasima poznata po imenu "Odvlacenje".Vise ideja u napadu imaju predpioniri.15 golova jednoj rukometnoj reprezentaciji za koju niko vjerovatno nije ni cuo.Savez treba ozbiljno popricati sa selektorom o njegovom radu. 2.Odluka selektora da u ova dva susreta uodbrani koristi Marka Panica,a ne Terzica koji u Veszpremu igra cijelu utakmicu u odbranil,a u reprezentaciji sjedi 45 min na klupi.
Ista stvar ko i sa Sušićem al tako je to kad u našim savezima sjede podobni ,a ne sposobni..Već nakon SP u Katru bi Marković dobio otkaz,a ne prije par dana produžetak ugovora na još 4g..kad je njima svejedno zašto mi da se brinemo
Organizacija igre je nikakva što se pokazalo več u kvalifikacijama za Katar...Karačič i Perič nisu taj rang igrača za reprezentacije...a i u klubovima griju klupu...ovaj Dragan samo forsira svoje igrače nebi li ih prodao/li...forsiraju se igrači koji gube status u klubovima pa to je jasno...poziva igrače koji su tako ili drugačije povezani s Borcem BL...sve skupa nema veze sa rukometom i sportom.
Akobogda da se ne plasiramo.Dzaba da se sramotimo.
http://saff.ba/novinar-klixa-goran-dakic-postuje-karadzica-mrzi-sarajevo-i-njegov-neliberalni-obicni-puk/#.VUZhto6qpBd
Pod hitno im dovesti Nedzada Fazliju, olimpijskog strijelca.
sta se ocekivalo?! pa BIH je 4 rukometna liga
Pa sram vas bilo 15 golova jednoj Litvaniji da dadnete pa je li moguce to pizde ofucane
prosjecno losa evropska ekipa izgubi od druge jednako lose evropske ekipe. nikakva vijest. nas je problem samo sto smo mi jedna od te dvije prosjecno lose evropske ekipe, a sto se lozimo, da smo u gornjoj polovici svjetskog rukometa, sto ni iz daleka nije tacno..
ahteos, statisticki da, medjutim, mislio sam na ta prvenstva i to.. plafon koji smo dostigli plasmanom na SP u kataru dugo vise necemo dotaci..
Susicu odlazi
7/8 golova za poluvrijeme.... strašno!
katastrofa igra........
Sramota , sramota da ikad vise dres obuku
bez cazinskog kapitena neznate rukomet igrati ,tore izgleda nije bezveze otisao
Odsad,kad god nas neki selektor odvede na veliko takmicenje odmah ga smijeniti.Valjda se nesto nafuraju sta li ko muhe bez glave.
Pametni su vidjeli jos na svjetskom u cemu je problem.Razlika izmedju pobjednika i luzera je ta sto pobjednici na vrijeme reaguju a luzeri kad bude prekasno.Kod luzera je bitnije da se Markovic ne uvrijedi otkazom nego da se ne uvrijedi cijela zemlja neplasmanom na evropsko.E zato smo mi vjeciti luzeri.
Ovo je isto kao sa Telecemo glavom ....Hajmo napolje dajte nekoga ko moze dati malo morala ekipi ...zahvaliti se selektoru i traziti drugog