Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oooo Lazarov pa gdje si ti ono bio danas tokom utakmice..Tješite se Makedonci jer jedini sport u kojem nas možete dobiti u svemu ostalom ste slabiji....
pa sto ne nagovori obrvan da bude nerjesno moj lazarovu..burice te je bio ustopao da nije bilo 7 metera bio bi bez gola..hhahah cestitke buricu..i malom pericu..
Ima pravo Lazarov, najveci je problem to neiskustvo igranja na velikim takmicenjima, ali evo poceli su i nasi Zmajevi sticati ta iskustva, samo hrabro u nastavku takmicenja mi i dalje vjerujemo u prolaz!
Kiro odjebi
mogli ste staviti rezultate ostalih utakmica. ne igra samo bih na prvenstvu
evo Vukodlakavi Austrija-Tunis: 21-22 (45')
25-25 završilo
Braći Burićima treba spomenik dići
Samo da imamo bolji napad, svaka reprezentacija bi se namučila da nas dobije. Treba nam ideje u napadu, a mi je nemamo. Npr. Perić je osvježio ekipu i kao jedan pravi srednji je razigrao par igrača. A Prce k'o bandera, o Vražaliću da ne pričam, dečko nikako da dođe sebi, kao da mu je neko sihire bacio. Ja se nadam da ćemo se psihički i tehnički popraviti u utakmici protiv Tunisa, jer nam itekako treba. Naprijed BiH!
uvjek neko odigra utakmicu..odlicno..vecaras se pojavio i peric
PRIKAŽI ODGOVORE (6)