Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SUTRA AKO BOG DA PUNA ZETRA
Ova nasa glupa omladina ide na turbo folk koncerte u Zetru, pune je do zadnjeg mjesta, a ne mogu otici podrzati reprezentaciju...... strasno.
Kad smo na zalost nacija uhljupa a ne sportska nacija. Nemoj sine trenirati, haj ti na fakultet zavrsi, naci ce se neki posao u kancelariji. Nemoj sijati na njivi to je za seljake, nemoj biti kovac u fabrici to je za nepismene. Nemoj trenirati rukomet, fudbal, itd, nema tu para, haj na fakultet da "budes neko i nesto".... Dok je takvog razmisljanja, svi ce biti sefovi, a radnika i sportista nigdje.
@Yarra Abas Jeste glupost par ekselans. Rekao sam neka ih jos hiljadama godina, jer je neko napisao da ih se zeli istjerati. Bosna nije ekskluzivitet nijednog naroda, jer smo svi nekad bili jedan narod - koji se kasnije dijelio po religiji, a kasnije po naciji (cemu je opet osnov bila religija). Dalje, ovaj primjer sto si naveo je toliko glup, da gluplji ne moze biti. Kao prvo, kada je Bozic - svim katolicima je neradni u bilo kojoj sredini u BIH. Nije opcenito neradni, dakle nije za Bosnjake, ali za katolike jeste. Barem je u Sarajevskom Kantonu tako. To sto je neko odlucio da Bosnjaci rade za Bozic je vjerovatno logicno isto kao sto Sirokobrijezani rade za Bajram. Ne vidim nista sporno. Bitno je da je katolicima neradni dan.
Bosna je jedna kuća a u kući sretna i vesela porodica.
@†lordDathedr neznam jesuli ti ovo ikada pojasnili, ali tvoji komentari lice na proljev i nemaju apsolutno nikakvoga sadrzaja u ovome forumu. Mozda nebi bilo lose da svoje frustracije lijecis negdje drugo.
koga ta reprezentacija predstavlja??? Nas Hercegovce sasvim sigurno ne, a ne predstavlja niti Srbe iz RS! Placajte vi tu reprezentaciju sami, olosu turski. I skinite to "H". To moze da bude samo reprezenacija zemlje bosne, ona vas turski zivalj iz bosne samo predstavlja. Hercegovina ce imati svoju repku, i RS svoju. Mi sa vama parazitima ne zelimo imati nista.
Zato sto nas truju oni koji od nase mrznje zaradjuju. Eto zasto. S druge strane imas Hrvate i Srbe koji ne da vole Hrvatsku i Srbiju vise od BIH - vec mrze BIH iz dna duse. Glupost par ekselans je da neko zeli istjerati Hrvate i Srbe iz Bosne. Sve sto trazimo od njih je da postuju drzavu u kojoj zive i da je zajedno sa nama naprave normalnom i funkcionalnom. Neka ih hiljadu godina ovdje, zivi i zdravi nam bili.
MI veoma volimo svoje zemlje koje cine tu kolonijalnu tvorevinu, Bosancero, ali samu tvorevinu necemo nikada voljeti. Mi Hercegovci svoju Hercegovinu obozavamo, kao sto i Srbi obozavaju svoju Republiku Srpsku, i kao sto vi Turci volite svoju bosnu na kraju. A Hrvata i Srba u vasoj bosni nema toliko da bi ih vi iscerati mogli, mnogo vise ima vas Turaka u RH i RS nego sto Hrvata i Srba ima u vasoj bosni.
I gdje je problem sto ti vise volis Hrvatsku ili Srbiju ?? Nigdje. Niko ne kaze ni da trebas voljeti Bosnu i Hercegovinu. Trebas i moras je postovati. Tvorevina je samo RS, sve ostalo postoji 1000 godina i postojace jos toliko. Ti umri od muke i frustracije - sto ces citav svoj zivot provesti u zemlji koju mrzis.
Ljudi, idemo sutra podržati naše mlade rukometaša koji su (po meni) definitivno bolji i borbeniji od seniora. Neka bude puna Zetraaa !!! BIH
Josipe ako nastavis ovako bit ces veliki igrac,hvala bogu sto te imamo.
josipe sta lupetas kakva bosna ti si hrvat
četo ubacuje kajle, no pasaran.
impresioniran sam talentom ovih momaka,zaista kao cjelina djeluju dobro.....a sto se tice ovg malog -ovaj ce da bude medju najboljim rukometasima na svijetu vjerujte mi....
da gostuje seka almeksic ili dara bubamara ili kako se vec zovu bila bi puta zetra sramota za sarajevo
Zato sto je Sarajlija u Sarajevu svega 17% od ukupnog stanovnistva i sto ti Cajnice, Rogaticva, Foca, Gorazde, Visegrad, Bratunac, Srebrenica, pa sve dole do Bilece, Gackog, Trebinja sljeglo u Sarajevo. Kad su se konacno docepali civilizacije nemozes cobana sada vratiti na proplanke i livade. A ujedno oni su najjace glasacko tijelo Narod Zna stranke. Cak i Semir Efendic nacelnik opcine Novi Grad nije iz Sarajeva, nego je rodjen u Gorazdu. Seljaci nam grad okupirali. Sta ocekujes?
Zato sto je Sarajlija u Sarajevu svega 17% od ukupnog stanovnistva i sto ti Cajnice, Rogaticva, Foca, Gorazde, Visegrad, Bratunac, Srebrenica, pa sve dole do Bilece, Gackog, Trebinja sljeglo u Sarajevo. Kad su se konacno docepali civilizacije nemozes cobana sada vratiti na proplanke i livade. A ujedno oni su najjace glasacko tijelo Narod Zna stranke. Cak i Semir Efendic nacelnik opcine Novi Grad nije iz Sarajeva, nego je rodjen u Gorazdu. Seljaci nam grad okupirali. Sta ocekujes?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Arvizu,jucer je navijanje bilo strašno,svih 60 min je publika navijala,dvoranom se orilo Bosnom behar probeharao :) a ti dodji na utakmicu,vidi pa onda nesto komentarisi ;)
2000 u sarajevu...10 000 u BL..mene bi bilo sramota
Pa to je zato sto svi pametujete po internetu,umjesto da svi dodjete :) ali koliko god da je bilo,zaista je publika navijala cijelu utakmicu i dala veliku podrsku igracima :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka čast sarajlije...strašna podrška mladoj rukometnoj reprezentaciji BiH.......tuga jad i čemer..i onda se nesto cudite zenici tuzli itd....
Vidio sam Zenicane kaku su podrsku dali rukometnoj A reprezentaciji protiv Rusije, haj Tuzlaci mogu proci, ali vi Zenicani nemate pravo glasa
Sto je najsmjesnije - najmanje je Zenicana na utakmicama A reprezentacije u fudbalu. Da nema drugih gradova i dijaspore, poluprazan stadion bi bio. Tuzli svaka cast - jer je napunila Tusanj, a i Mejdan je uvijek pun za kosarku. Al ova Zenica brate smijesna. Izofirali se kad je Rusija gostovala u "Areni"