Zato sto nas truju oni koji od nase mrznje zaradjuju. Eto zasto. S druge strane imas Hrvate i Srbe koji ne da vole Hrvatsku i Srbiju vise od BIH - vec mrze BIH iz dna duse. Glupost par ekselans je da neko zeli istjerati Hrvate i Srbe iz Bosne. Sve sto trazimo od njih je da postuju drzavu u kojoj zive i da je zajedno sa nama naprave normalnom i funkcionalnom. Neka ih hiljadu godina ovdje, zivi i zdravi nam bili.
MI veoma volimo svoje zemlje koje cine tu kolonijalnu tvorevinu, Bosancero, ali samu tvorevinu necemo nikada voljeti. Mi Hercegovci svoju Hercegovinu obozavamo, kao sto i Srbi obozavaju svoju Republiku Srpsku, i kao sto vi Turci volite svoju bosnu na kraju. A Hrvata i Srba u vasoj bosni nema toliko da bi ih vi iscerati mogli, mnogo vise ima vas Turaka u RH i RS nego sto Hrvata i Srba ima u vasoj bosni.
I gdje je problem sto ti vise volis Hrvatsku ili Srbiju ?? Nigdje. Niko ne kaze ni da trebas voljeti Bosnu i Hercegovinu. Trebas i moras je postovati. Tvorevina je samo RS, sve ostalo postoji 1000 godina i postojace jos toliko. Ti umri od muke i frustracije - sto ces citav svoj zivot provesti u zemlji koju mrzis.
Prikaži sve komentare (59)