Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od 21 velikog rukometnog natjecanja na kojem je sudjelovala, Hrvatska je čak 16 puta bila u polufinalu. Možete ih voljeti ili mrziti, ali Hrvatska je velesila u ovom sportu i jedna od 3-4 najveće rukometne nacije.
Nitko nikog nije ukrao sami su otišli a da im pola reprezentacije je rodjeno u nasoj BiH to je istina
bolji uvjeti za igraće , više novca , bolja prodaja u inozemstvu....pa to vi ne bi igrali za Hrvatsku, ne bi malo sutra....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo susjedi! Idemo do titule!!!
Zar nemam pravo biti uz svoje konsije jebo ga ti?
imas.samo što oni NAS mrze, ali nema veze. ti ipak navijaj za one, koji su nam srusili NAS ljepi stari most
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najveci kompleksi,otkako pratim sve bh portale,sto se tice sporta, moram reci BOŠNJAKA prije svega,jesu ti da uvijek spominju kako pola reprezentacija Hrvatske ili Srbije su porijeklom iz BiH. Jedna stvar,da ih ista veze za ovu drzavu,ostali bi igrati za voljenu domovinu.Drgua stvar,od osamostaljenja drzave BiH,ni nakon 20.godina,jadna nam domovina opet nema neke uspjehe za razliku drugih zemalja koje su u razvoju kao i mi. U nas je sport vec 20 god. za nase politicare i nadlezne strani pojam,jer za sve ima para osim za nase talentovane sportase i ljude. Za treci primjer,spomenuo bih rukometasa Nikolu Karabatica (srpskog porijekla) igra i ponosi se svojom Francuskom,i nikad mu Srbi iz Srbije nisu zamjerili na tome. Njegov izbor,njegova stvar! Vi,BOSNJACI ni Ibrahimovicu,ni Cilicu itd. nikad oprostit necete na tom.! Uostalom,da BiH mogu bez Marina Čilića,Mirka Alilovica,Josipa Šimunića,Venia Loserta,Ivana Dodiga,Denisa Buntica,Ane Radović,Dobrivoja Markovica i jos njih mnogo sportasa (vecinom nacionalnosti Hrvata i Srba) koje vi nabrajate da su Bosanci i Hercegovci,mislim da bi dosad u ovih 20 godina od osamostaljenja nesto postigla. Nazalost,relano govorim! Hvala,pozz
Bravo moja draga RH,samo si ti u našim srcima i nitko drugi (naravno uz Deutschland uber alle)!
Uijek treba biti kako Nijemci kažu,Za dom!
a što me dirnula ona tetka u prvom redu hrvatskih navijača........i to sa bih stijegom.... .....svaka čast................
Kladioničari, pogledajte moju stranicu i postanite dio tima jer što nas je više to višee zarađujemo svi skupa. Ako ne razumijete kako provjerite i saznajte o čemu se radi na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
Gledaj sto bosnjaci svrsavaju na uspjeh hrvatske. a oni nas ponizavaju i vrijedjaju kako god stignu, citali ste vijesti i komentare kad je Dzumhur pobijedio Dodiga, e jebbem li vas glupe, nema nas glupljih,uslje usljave, bosnjo pamti ko riba, 2 minuta samo
Jebeš im mater svima. Mi smo Turci, šta nas boli *** za Sarabajlije. ;)
Dajte Srbi tenkove, da pobijemo ove Sarajlije, nećemo ih mi Tuzlaci više branit. Daj poreni 200 tenkića da oremo Sarajevo, uje će im pomoć ovaj put.
Kalašnikov = ujo eliminator.
bog i hrvati.
vidim ima pacijenata mnogo..idemo bolesnici sad navijaj te za dance...a sutra za španjolce.....nacija prodanih duša...pa i ne očekujemo ništa drugo.... veliki dio bošnjaka i ne zna gdje je Hrvatska a kamoli šta drugo nego samo laju i mrze jer su im tako rekli da treba... čast izuzetcima...
pa naravno za tebe je agresor koji te je naoružava i pomagao 92 pa to i jeste vi ljigavci....zašto nisi ostao u sanđaku gdje ti i jeste mjesto...pa naravno ne bi vidio asfalta da nisi došao kod nas...
vidim nemaš pojma o starijoj vjeri od tvoje , tvoju vjeru neću vrijeđati jer svaku vjeru poštujem ...ali ti si neobrazovan i zaostao to ti opraštam... a to ko je naseljen i kome pripada bosna..pa sanđaklijama vjerovatno ne ..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čestitam Komšije....
Šta jest jest, Hrvati su Velesila u rukometu...
Svaka cast susjedi... sad samo jako i do titule...
Znači ovako, Hrvati rođeni u Bosni i Hercegovini, koliko god to očito mučilo zajednicu BiH, su Hrvati. Imajući tu činjenicu na umu-ne vidim otkud tolika mržnja prema državi u kojoj igraju ljudi koji su po narodnosti pripadnici iste. ???
Možda zato što ste nas poslali u rat sa Srbima, da bi nas kasnije napali zajedno s njima. Majmunčino!
Willy- jadna ti majka ako vjeruješ da je narod birao s kim će i kada u rat. Al baš jadna...
jeli iko ima problem na forumu? Najviše me interesuje preko Tapatalka? Kaže da sam previše puta pogriješio lozinku...
Nismo mi nikog pokrali nego su Buntić,Musa,Alilović,(među te igrače ne mogu da ubrojim Loserta je jer on samo rođen u Zavidovićima,dok mu je pokojni otac branio za RK Krivaju,inače je iz Slavonskog Broda) ili prije Smajlagić,Saračević,Jelčić,Goluža,Jović,Šola,Šarić,Mikulić svojevoljno su odlučili igrati za Hrvatsku.Ja stvarno najiskrenije želim mirnu Bosnu,ali jasno je svakom da najmanje 90% nebošnjaka ne navija niti želi igrati za BiH,i da zbog toga mrzite susjede i navijate za Plljsku sinoć,to mi je potpuno razumljivo i logično od vas.Ali ni u budućnosti vi ništa ne očekujte bolje,jer znate vi jako dobro da je npr.jedan Misimović nakon što nije bio dobar Srbiji odlučio zaigrati za državu iz koje mu dolaze roditelji,ni Mensur Mujdža nije bio dovoljno dobar Hrvatima.Jedan Nikola Prce vaš reprezetativac je igrao za omladinske selekcije Hrvatske,nije napravio neku seniorsku karijeru pa je onda zaigrao za državu u koj je rođen,isti slučaj je i sa Andrijom Stipanovićem u košarci!
Sve to stoji. I sad ti nama reci fino sta ti mislis o takvim ljudima i kakav je njihov karakter, obraz itd? Prodali bi grad za dinar. Usput, cesttitke za prolaz.
To je najmanj problem. Problem je u tome što ste vi Hrvati obične pičke. Uvukli ste Bošnjake u rat pod izgovorom da smo isti narod, da bi sebe odbranili, kasnije bi i dijelili Bosnu sa Srbima. Mi smo vam samo dobri kad služimo kao štit Srbima. Zbog vas1-2 godine narod je pasao travu po Bosni 93-94-ta, i sad da navijam za Hrvatsku. Ne pada mi na pamet!!!!!