Nismo mi nikog pokrali nego su Buntić,Musa,Alilović,(među te igrače ne mogu da ubrojim Loserta je jer on samo rođen u Zavidovićima,dok mu je pokojni otac branio za RK Krivaju,inače je iz Slavonskog Broda) ili prije Smajlagić,Saračević,Jelčić,Goluža,Jović,Šola,Šarić,Mikulić svojevoljno su odlučili igrati za Hrvatsku.Ja stvarno najiskrenije želim mirnu Bosnu,ali jasno je svakom da najmanje 90% nebošnjaka ne navija niti želi igrati za BiH,i da zbog toga mrzite susjede i navijate za Plljsku sinoć,to mi je potpuno razumljivo i logično od vas.Ali ni u budućnosti vi ništa ne očekujte bolje,jer znate vi jako dobro da je npr.jedan Misimović nakon što nije bio dobar Srbiji odlučio zaigrati za državu iz koje mu dolaze roditelji,ni Mensur Mujdža nije bio dovoljno dobar Hrvatima.Jedan Nikola Prce vaš reprezetativac je igrao za omladinske selekcije Hrvatske,nije napravio neku seniorsku karijeru pa je onda zaigrao za državu u koj je rođen,isti slučaj je i sa Andrijom Stipanovićem u košarci!
Sve to stoji. I sad ti nama reci fino sta ti mislis o takvim ljudima i kakav je njihov karakter, obraz itd? Prodali bi grad za dinar. Usput, cesttitke za prolaz.
To je najmanj problem. Problem je u tome što ste vi Hrvati obične pičke. Uvukli ste Bošnjake u rat pod izgovorom da smo isti narod, da bi sebe odbranili, kasnije bi i dijelili Bosnu sa Srbima. Mi smo vam samo dobri kad služimo kao štit Srbima. Zbog vas1-2 godine narod je pasao travu po Bosni 93-94-ta, i sad da navijam za Hrvatsku. Ne pada mi na pamet!!!!!
Prikaži sve komentare (154)