Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska nije imala svoj dan inace bi nakantala Srbiju do kraja...ipak su te dvije repke po kvaliteti nebo i zemlja...mada, ako bi izostavili igrace iz BiH koji sad igraju za Hrv ili Srb kvalietet igre bi se znatno smanjio...i to nije samo u rukometu vec u svim sportovima.
I posna I bosa da prostiš I hladna i gladna I k tomu još Da prostiš Prkosna Od Sna
ispadose i drugi karavlasi ! :)
Sarajevo x nemoze ni da stavi sliku sa utakmice.Ova slika je sa nekog proslog takmicenja HR - Danska a oni igraju danas.Bas ste jadni...
Pado na kladionici zbog ovi levata hravata
Ispravka krivog navoda! To nije srbijanska, nego srpska zastava. Eto toliko
Cuj da se izostave igraci iz BiH buahahahahah, kako se tjesite sto nemate rezultate.... pa i oni su Srbi i Hrvati... i vi muslimani da ste normalni igrali bi za Srbiju, a ne za protektorat EU!
A da, Balic je dalmatinac covjek. Svidja mi se da je poceo u istom klubu kao i Toni Kukoc:) A slazem se da je Hrvatska jaca od Srbije u rukometu i zato mi i jest zanimljivo da su podijelili poene.
Sejdo je predsjednik, a kurton si ti koji se ocitujes o ovome.
ovo se dogovorili! odnosi srba i hrvata su svakim danom sve bolji, pa je ok i da u rukometu bude izjednačeno! samo ne znam šta će balje reć na ovo! jel se Zjala i onaj kurton Sejdo Komšić očitovo o ovome?
A u pm, vijesti i g....a, boli me ba za rezultatom rukometne utakmice izmedju srbije i hrvatske, nabijem ih sve redom, ista g...a sve...
Merhametlije ovi susjedi prvo Zagreb pokloni Bosni bod sad i repka Srbiji. Ima se može se :)
a zašto bi uopče izostavljali igrače iz bih?? i kakve to ima veze s ovom temom....nije valjda da se vi bošnje tako tješite što vas nigdje nema
IVANO BALIĆ je iz Split za ovog gospodina šta ne zna,,,,a ovi mazlumi šta se preucavaju biće da ne znaju da je lopta okrugla i d aje u vrhunskom sportu danas velika uloga psihološke pripremljenosti....
Auuu kakav kompleks imaju hrvati od nas Srba! Cak ni u sportu u kome su za klasu jaci od nas ne mogu da nas pobjede hahahahaha Medjusobni dueli: fudbal, kosarka, rukomet, odbojka, vaterpolo.... u svakom imamo pozitivan skor sa njima :)