Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lajkujte stranicu,svakodnevno po jedan tiket,kvota 2-3 na vece uloge.Cilj je svaki mjesec zavrsiti u plusu od najmanje 300 evra.Prvi tiket je dobitan,profit 101.7 evra !!! https://www.facebook.com/pages/Kvazimodo-tipovi/322252394644936?pnref=story
#finale
sami smo sebi uvijek najveći protivnici. ovo ostalo je sve šaša ;)
Ima pravo Demirovic, mnogi su vec kao upisali pobjedu protiv Irana, ali nisu oni bez razloga tu, treba maksimalno koncentrisano uci u tu tekmu dobit Iran i onda ce sve lakse ici i protiv Austrije a i protiv ostalih timova!
I drugi se nikoga ne boje...
vjerujem u to da se sa dobrom pripremom i sa jednom dobropm porcijom hrabrosti moze svako dobiti! kad pratim ova iznenadjenja na fudbalskim, rukometnim i kosarkaskim utakmicama, uvijek je ista prica: hrabrost cini cuda, isto kao i strah (npr BiH na SP-u!)
Nikog se ne boje u Kataru povijest kroje.