Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako nas balkance svijet gleda, moras biti najbolji da bi te primili, mala greska i nisi vise njihov. Ovo sto je on uradio je stvarno nedopustivo. Seoska varalica, dzaba geni su takvi na cijelom istoku, samo da je sta ukrast.
700.000 godisnje samo od sponzora,i opet gladan..ccc...
Kreten. Sad ce ga Srbi sebi prisvojiti, jer oni vole gubitnike. I sami su takvi stoljecima...
NEKA FRANCUZI IDU DO KRAJA I NEKA VRATE MEDALJE KOJE SU OSVOJENE UZ NEMALU POMOĆ OVOG STRANCA....
I srpski vaterpolist Vanja Udovičić je Hrvat,njegov oatc je Hrvat iz Istre koji je oženio Srpkinju Draganu u Beogradu.I Goran Bregović je Hrvat,njegov otac je Hrvat iz sela sv.Petra Čvrstec koji je oženio Srpkinju u Bosni.Ista stvar je i sa Karabatićem čiji je otac Hrvat a majka Srpkinja.
Otac mu nije Srbin iz Hrvatske nego Hrvat.Karabtići su Hrvati iz Trogira ist kao i Hrvatska starleta Ava Karabatić
srbin bio srbin ostao, otac mu je srbin iz Hrvatske...
Otac Nikole Karabatića-moj sin je Hrvat kao i Balić. gol.dnevnik.hr/clanak/rukomet/tata-karabatic-nikola-je-u-dusi-hrvat-kao-i-balic.html
Nikola Karabatić nije Srbin nego Hrvat!Njegov otac je Hrvat iz Trogira nadomak Splita koji je kao rukometaš za vrijeme Jugoslavije otišao igrati rukomet u Niš i tamo se oženio sa Srpkinjom Radmilom.Karabatići su sa dalmatinske obale na području od Rogoznice do Trogira i svi su Hrvati. A Francuzi ga proglašavaju Srbinom samo zato što je rođen u Srbiji.Jer oni tako gledaju na nacionalnost. NIKOLA KARABATIĆ=HRVAT!
ma srpsko ghovno, treba mu zabraniti da igra, izbaciti ga za sva vremena...dok se mi posteni kladimo ovaj krrmakk namijesta utakmice !
Čuj francuzi će loše gleda balkance, pa ko da mi dobro gledamo francuze, engleze, njemce....
Crni Batiću tolike pare uzimao, reputaciju fantastičnu imao, ugled i šta uradi.
Mi Servi smo genocidno pleme
Neće Srbin nepošteno i mimo zakona, šta vam je.. Oni su poznati u Evropi po tome, a i šire.
Mogu da ti puše Nikola, Nikola, Nikolaaaaaaa...
Pa zna čitav svijet da srbi imaju karakter i obraz, baš me čudi da Karabatića prozivaju Srbinom sada. Kad srbi uopšte nisu takvi lopovi niti zločinci, jadnici uvijek žrtve neke zavjere. Evo sad se Francuzi se zavjerili protiv srba !???
Kao i u nas posebno na Hrvatslim Srpskim a i Sarajevskim medijima. (Uspješni Hrvat Sarajlije itd)