Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu oni dobri koliko smo mi lopti fulili.
ma smijesni su oni druze, finska ih dobije 15 razlike , finci jedna od najlosijih repki u evropi, AMATERI NASI
neznanje
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gasi mjesalicu, motaj kablove.
hhhh ... ta će mutavi mošnjaci. nemaju više šansi ni u struzoguznoj odbojci.
ne treba uopste ni jedan timski sport igrat u sarajevu
NULA BODOVA MAJKO MOJA TALENATA !¨!!!
Sta je s'onim Malinovicem,gdje je?Mora se imati neki dobar suter sa 9 metara,Prce je malo vremesan i samo 20% vremena utakmice treba da igra a ostali imaju snage i srca ali ne i preciznosti i nekog kvaliteta
Hrvati u repki bojkotirali zbog progona onih koji su branili BiH!
Poluprazna Skenderija....... Sramota...... Da se igralo u Tuzli Mejdan bi bio ko sibica pun.......
Bolan, hajde realno da sagledamo stvari. Daleko smo mi od iole ozbiljnog rukometa. Igraci se vuku po parketu, lopta ide jako sporo, nema akcije, nema ukratanja, jedina finta doskok i proigraj pivota.... Bolje ovako nego se brukati.
Sve pod hitno smjeniti u i oko reprezentacije.Dovesti mladje igrace koji ce za par godina ostvariti nesto.Ovako sa ovim "sugama"se samo sramotimo.
Trebamo raspisati referendum da napustimo kvalifikacijr
Sve je ovo naša realnost, obzirom na našu rukometnu ligu te državu koja je takva kakva jeste, rezultat u svakom slučaju očekivan, kao i posjeta u dvorani.
Kazu treba ih podrzati i gledati.....MA MRSSS !!
vi volimo lopovluk,štele,mito,nevaljamo ko ljudi,zato nam se taj bumerang vraća...
Zašto uporno igraju u Skenderiji kada je vazda poluprazna. Gradska arena u Zenici, Mejdan u Tuzli, u Bihaću bi sigurno bile pune..
Sve izmjenit, od uprave, trenera, igraca, doktora!
Zar iko prati vise ovaj pokusaj od reprezentacije