Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švedi gotovo da ponove istu pogrešku kao i bjelorusi od vodstva 19-11 došli do toga da su gubili 5 min do kraja 26-25.U finišu se rusi malo pogubili švedi zabili neke sumljive sedmerce i došli do pobjede.
Gledao sam tekmu poljska-bjelorusija ,nevjerovatne gluposti bjelorusa u finišu.Na 30-30 bjelorusi 30 sekundi do kraja imaju napad i lik puca u blok 12 sekundi prije kraja i slijedi kontra koja je prekinuta faulom za isključenje 8 sekundi do kraja.Poljaci pucaju 2 sekunde do kraja i zabijaju.To se zove od gotovog napravit veresiju.