Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi rukometasi imali priliku da uzmu autograme od rukometasa komsija.
Da pijani škutori nisu etnički očistili BiH prostor na kojem su dominirali, da nisu tolike zločine napravili misleći da će nekako prenijeti Hercegovinu u Hrvatsku, danas bi i BiH bile ljepše i bolje, manje kriminala i korupcije. Ovako Tuđman, Boban, Šušak politika nije još prevaziđena i kreira probleme svima.Sretno oboma u nastavku takmičenja sport treba biti prostrani.
Pogledom na kartu nedvosmisleno dokazuje da je Hrvatska zapravo vjestacka drzava sastavljena od otetih talijanskih, bosanskih i madjarskih teritorija. Istra, Dalmacija, Slavonija, Dubrovačka Republika - sve će to jednog dana doći na svoje.
User@046 hoćeš da mi kažeš da pored očiju i svega što sam vidio, doživio i što su sa mnom drugi poniženi ljudi podijelili nije istina, a to što balavac ispranog mozga piše-istina? Kako su vas samo indoktrinirali, ludilo!
Neiskompleksirani pravi Hrvati, a ne kao bosanski kamenjari.
Vi ste Srbi suniti iz Užica i Sandžaka. Pa kakve veze.
Slika br 6 otkriva bosanski karakter. Zbog toga ćemo uvijek biti ispod prosjeka u svemu.
Ne, ona je samo cinjenicno stanje.
Pravi hrvati i pravi bosànci jesu braca .
Goo011 Pa HDZ
👍