Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de ne provaljuj se! kakvo crno samopouzdanje? pa jaci su od nas 10x hajmo pricati o samopouzdanju nasih...ne mogu grke razvaliti a da ocekujemo da njemce izbacimo. pa da ih i dobijemou u bih (to je maksimalno 2-3 razlike), a tamo ce nas razbiti 20 razlike... dajte vise dosta vise sa tim neutemeljenim optimizmom...cuj mi!
prvaci smo u optimizmu i nadanju prvaci smo u otresanju o pod i otreznjenju!
kakvo crno \"gubljenje samopouzdanja! na žalost, njemačka će imati dva malo jača treninga u utakmicama sa nama!
E da si rekaoza bilo koga drugog pa hajde, ali Njemci
vidio si protiv srba kako gube samopouzdanje ahhaahahah e moj halide vidi se da nemas pojma,ako itko ne gubi samopouzdanje to su onda njemci
Ne kaze se dzaba: gubi samopouzdanje kao njemac!
Vi ba-lije ste mirni imate ,,uzbudljivu,, sedecu odbojku a svake godine i najvecu kulturnu manifestaciju u sarajevu o najvecem arapskom sinu pod nazivom moshus pej-gamberov tj uzivate u mirisu pej-gamberovom.
Bitno je da smo otresli Smrdiju u sjedecoj odbojci hahahaha
@@uzgred Slažem se opet u potpunosti. 3-2-1 jeste rješenje. Ali za 3-2-1 moraš imati itekakve kondicije, a naši je ne mogu nabit za ovako kratko vrijeme..Ako budu išli na to, strah me situacije poslije 45te minute utakmice. Zato mislim da je udvajanje možda jedino rješenje. I da, sjetih se još jednog novog imena sa evropskog..Dolenec, Slovenija.
Ajde bre demirovicu dodji pameti nije to sedeca odbojka...pa cak ni drzavna tv ne prenosi vase rukometne utakmice vec prenosi samo sedecu odbojku i dvoboje federacije bih sa arapskim zemljama i iranom jer je sedeca odbojka islamski sport broj jedan!
Još jedna stvar. Njemački igrači su dosta visočiji, ali i pokretljiviji od nas. Iskusni su i tehnički superiorniji. Jedina nam je šansa odbrana 3-2-1 na kojoj ponekad zube polome Njemci, Šveđani i Danci. Naša odbrana šest nula nema šansi. A napad sa Doborcem koji nema ni šuta ni brzine biće veoma slab. I najbitnije, mi imamo mlad tim, a oni će gledati u njihove igrače kao u polubogove. Zatim, Švabo je Švabo, pa će analizirati sve naše ponaosob preko nekog našeg trenera iz bivše Juge. Ne valja, uglavnom. Mislim da smo jedino ovu Slovačku mogli izbaciti.
@sportista potpisujem Njemačka ja dvije klase bolja ekipa od nas. Da bi naši mogli bilo šta da naprave, moraju igrati jako grubu odbranu (što do sada nisam primjetio da rade), jer će se Njemci vjerovatno ustručavati grubljih duela iz straha od povrede (većina ih igra u klubovima koji će se boriti ili za titulu prvaka Evrope ili za šampionsku titulu u njemačkoj ligi). U odbrani naši moraju udvajati njihove bekove i stalno paziti da lopta ne ode na krilo (primjetio sam da njemački bekovi ako ne opucaju u prvom momentu, ne znaju baš šta bi sa loptom). U napadu naši moraju ići sa bekovima na proboj na 6 metara (što isto nikad ne radimo), gdje bi eventualno stvarali viška prema pivotu (krila su nam prilično slaba, a Njemci imaju fantastične golmane za šuteve sa krilnih pozicija). I tako, u jako visokom ritmu svih 60 minuta... Znam šanse su minimalne, al eto....
Pa kako su ljubitelji mogli uživati u rukometu na EP, dragi Halide. Pa nikad gore prvenstvo nije bilo. Francuzi igrali očajno, Poljaci igrali loše, Rusija, Maađarska, Norveška bile neprepoznatljive. Nikad nije gora reperezentacija došla do drugog mjesta u historiji. Pa Srbija je igrala sa dva beka i golmanom i to je to. Oni Hrvatsku i Poljsku sa ovim sastavima neće više nikad dobiti. U polufinalu Španija Danska bilo preko 15 grešaka u dodavanju, vođenju itd. i tebi to uživanje. Prvenstvo nije izbacilo nijednog novog igrača, osim možda Stanića. Sudije milijardu grešaka imale. Kokarde na tribinama, oni srpski navijači kao zvijeri, trubači na time out-ovima. I da uživamo. E moj stručnjak. Jesmo li mi isto prvenstvo gledali???
Demirovicu kljusino Njemci su sinonim za samopouzdanje...
Demirović: Nijemci brzo gube samopouzdanje, tu vidim šansu:D
www.smjesne-slike.blogspot.com
Da baš gube samopouzdanje upravu si!!! protv Srbije gubili 7 razlike na poluvremenu i stugli na kraju X koja si ti budala od trenera