Spektakl u Beogradskoj areni
0
Danska pobijedila Srbiju i postala evropski prvak
Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluzeno!
Hvala ti Boze.
ima zem zem vodice dovoljno za svetog savu, lazara, milicu a malo poprskaj i onog crknutog stakora patrijarha (kako se vec zvase) sto je crko prije godinu dvije. ostavi malo i marku kraljevicu (sto kasno stize), obilicu, nemanji kusturici karadjordju he he he. ako zafali samo zovi, poslacemo ti. mnogo selama
MOZES SE POTRUDITI OKO MOJE SLAVINE...SAMO ZINI IMACES USTA PUNA ZEM ZEM VODE! SACUVAJ I ZA ABDEST NANI I SEJI!
Sta ce nam nasa kad imamo vasu :-) Vasa je interesantnija :-)
slazem se. vise srba ovdje nego u beogradu? drago im sto je djole pobedio hehehe. djole djole stavim ti ga dole
U PRAVU SI, MOZDA SE JESTE KRSTIO ALI SE NE KRSTI VISE. I STA CEMO SAD? A DA NAS VI MOZDA POKRSTITE SA ONOM SVOJOM SPERMOSAVSKOM VODICOM KINGA LAZARA (THE LUZERA)?
neki od dedova ti se krstio pod svetim savom! e jado jadna... nije ni cudo sto svoje istorije nemate
volim da ga pusim crncima i kad srbija pobedi
NE NAVIJAM ZA SRBIJU CAK I KAD IGRA PROTIV KOSOVA. HVALA DANSKA NA UGODNOM POSLIJEPODNEVU. PITANJE SRBIMA SA OVOG SAJTA: PA KAKVE VI KOMPLEKSE IMATE? PA STA BI BILO JOS DA STE NA KOSOVU POBIJEDILI (MISLIM NA OBJE BITKE, ONU SA LAZAROM I OVU SA MILOSEVICEM? GLEDATI SRBE KAKO SE RADUJU, NEPROCJENJIVO :-)
i da dodam...ipak cestitam pravoslavnoj braci turcima:-))) tj. Djokovicu aiako sam navija za Nadala...a realno rukometasi Srbije nisu ni medju 5 najboljih ekipa na prvenstvu i bilo bi nepravedno da su uzeli zlato!!!
a yeba te pa 80 % srba na ovom sarajevskom portalu...a kaze mile ronhil da su bos. srbi okrenuti beograduy...laze ko pas !!!
Valja se uvalit u guzove Dancima i predstaviti se u što boljem svijetlu jer kako je krenulo opet će mjenjat vjeru,ovi njihovi iz Saudi Arabije ih zaboravili nakon što su shvatili da bosnian muslimani vole jest krmetinu,a i rakija im nije strana. Ipak kao najjači razlog gubljenja podrške Sudijaca navodi Al džazira je taj što vam se žene ziguju sa Srbima ne bi li rodili bosanske Djokoviće,Staniće, Vidiće,Teodosiće...
NEKOM PLAFON BARAZ! A NEKOM MALO DVA ZLATA I JEDNO SREBRO! ...NEKO ODLUCI DA KRITIKUJE TUDJE USPEHE NEKO SE DICI SVOJIM USPESIMA I PORAZIMA! STVAR ODLUKE! LINIJA MANJEG OTPORA...MISLIM TO JE I GLAVNI RAZLOG STO POSTOJE UOPSTE MUHAMEDANCI NA BALKANU...LINIJA MANJEG OTPORA! VASI KOMENTARI SVE GOVORE O PRIRODI VASIH PREDAKA KOJI SU PRODALI VERU ZA VECERU OD DANAS DO SUTRA!
Svaki Bosnjak koji misli da \"komsijama\" trebalo cestitat i cak i navijati za njih, ima ozbiljan POREMECAJ VRIJEDNOSTI, Stocholm sindrom, ili je dejtonska BiH, sa tzv rs od tih ljudi napravila miseve bez casti i doistojanstva. Srbi se jos i usudjuju reci da je neko ljubomoran na njih, a poremecene bosnje klimaju glavom, a zaboravljaju da im je drzava u blokadi radi remetilickog faktora u vidu tzv rs, zaboravljaju da su srbi iz njihove mrznje i ljubomore unistili sve nase olimpijske objeklte ( ako ce mo govoriti samo o sportu).Zbog te nase susjedne drzave, nasa sportska igralista, skole i dvorane su pretvarane u groblja i mucilista i rusevine, pa malo skontajte ko je opsjednut s kim i ko je na koga ljubomoran.
J.E.B.E.M. te srbijoooooooooooo
poslije s.exa nad srbima 500godina,ovaj njihov poraz u sred pasaluka mi je opet najdrazii!!