Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj katar unisti spor
Ko je spor
Hajmo' vako.. koji ce Klinac braniti za nas... Covjek brani za Barcu i treba se ovdje blamirati sa nasim premierligasima ? jel to.. Unistili su nas rukomet , pogotovo ovaj celavi konj koji je doveo pola Borca da igra za repku ! Zivjeli Safet i Aco.. tako se radi u Sportu !
Halid Demirovic je najbolji nas rukometni trener
vuče ga srce korijeni itd.
Ta koga ima gdje srce vući, ionako su države politički ugovori.. Ja sam stanovnik Planeta Zemlje i samo njoj se klanjam
Vidi se da je poturica... Stotinu će promijeniti vjerah da učini što mu srcu drago
Mogao je biti nas i bio je ali covjek jednostavno vidi da u nas u rukometu vladaju kriminalci i veliki neznalci,imamo igrace a gubimo od Finske,neka je otisao bar ce zaraditi,a ovako nije imao nista.
Pametan covjek, sa BiH nikad nece ugledati veliko takmicenje.
cetnik se prodao muslimanima koji dobro placaju...drago mi je da nece braniti za nas...