Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je ovo po nasem ili njihovom vremenu?!
bez Islanda i Njemačke ovo prvenstvo ne bi bilo potpuno... ipak su to sile u rukometu. Uz te dvije reprezentacije,te Španiju,Francusku. Dansku, i BIH se i gleda SP
Kad je to "sila" Njemacka posljednji put ostvarila kakav uspjeh vrijedan spomena?
mozete do drugog kruga.....a kasnije tesko.hajd bih je nesto krenulo u sportu....prvo nogomet pa sada rukomet. a olimpijske za malo vise od godine i pol. ! sretno susjedi
Ludilooo počinjeee , idemo zmajevi :)
Sretno Zmajevi, zna li neko ko ce prenosit prvu tekmu veceras?
ma vidio sam to zbog toga i pitam, e znaci nista pd tv-a, ni rtl hrvatski ne prenosi otvaranje turnira to mi je malo cudno, nista valja stream onda trazit!
Uh dobro je, svaku smo domaćini
hahahah kraljuu,oraspolozio si mi jutro
Fanaticosi će učiniti da se tako i osjećaju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako osvojimo 6 bodova iz prve dvije utakmice imat ce mo veliko samopouzdanje. Mislim da se Iran i Austrija komotno mogu dobiti.Onda jos jedna pobjeda iz ovih ostalih utakmica.....samo hrabro...bez straha.
U rukometu se za pobjedu dobivaju po 2 boda, ali u sustini se slazem pobjeda protiv Irana je mnogo bitna na pocetku turnira, Austrija i nije bas lagan protivnik, mislim da cemo se sa Austrijom, Tunisom, i Makedonijom borit za za tri mjesta ako pretpostavimo da ce Hrvatska sigurno proci!
u pravu si, dva boda. ja zaboravio. ponio me ovaj fudbal:) za taj tus ce mo jos vidjet.....
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Raspored baš nekako ima slijed od relativno lakših na početku, do težih protivnika na kraju. Nije loše.
Iako nikada nisam volio ovaj sport podrutiti cu se da ne propustim utamice nasih "zmajeva"
Bravo Yaheeeeelllllll