Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve su to lazne legende. Od pomocnog trenera do slektora. Ali mozda mu se posreci kao i Susicu.
bravo Bilale! samo ako bude istina. on zna svoj zanat samo da ga puste neka ga profi odrađuje.
Eh,da je malo ranije sad bi se spremali za evropsko.Ali mi ne bi bili mi kad ne bi mijenjali tek onda kad se kola slupaju u provaliji,nikad nismo znali zaustaviti ih na vrijeme kad se mogu vratiti na pravi put.
Uh, koje iznenadjenje. Odlican izbor, visestruki prvak Danske i pravo mjesto za ucenje rukometnog zanata. Atomski rukomet, brz i vrhunske kontre to je njihova skola. Nadam se zvanicnoj potvrdi ove vijesti :)
Bili je covjek sa velikim ljudskim kvalitetima a onda je vrhunski sportista.Cijeli je zivot u rukometu,vrhunski rukometas a sad u Koldingu pokazuje i trenerske kvalitete.Nadam se da ce on biti izbor ako bude zelim mu puno srece,puno pobjeda i vrhunskih rezultata.