Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://en.wikipedia.org/wiki/2017_World_Men's_Handball_Championship Francuska je izabrana prije godinu za 2017 :S
Realno moguce , samo ovi nasi slijepci nece dati BiH sansu kao i obicno.
Zetra 12 000, Skenderija 6000, Mejdan 6000, Arena Zenica 6500, Borik, 5500, Nova dvorana u Mostar 6000, Siroki 5000, Ljubuski 5500, Doboj 6000. Mozda jedino rekonstrukcija Mejdana i Borika na 10 000.
morala bi se barem jedna nova izgraditi i to u bihacu.
svaka čast za pokušaj organiziranja nečeg velikog u BiH...al gradovi domaćini moraju biti spremni na eventualne gubitke na dvoranama koje će izgraditi,vjerovatno će uvjet biti dvorana od min.15000 gledatelja...kod nas u HR za SP su bile dvije takve,u zagrebu i splitu a ostale su bile 4000-6000 i na kraju je ispalo da su sve rentabilne osim splitske jer je prevelika a nema velikih događanja (koncerata,sajmova) da bi isplatili održavanje...to će biti odlično za razvoj kompletnog dvoranskog sporta u BiH,samo da ne dopuste da te dvorane propadnu kao šta vam je propala skenderija
ne seri. Spaladium prima 12 000 gledatelja
to je jako bitno...btw na svakom normalnom portalu bio bi odmah blokiran zbog korištenja predivnog rječnika
PRIKAŽI ODGOVORE (1)