Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se mene tice igrajte svaki dan po 3 prijateljske i fudbal i rukomet i kosarku, ali se zna koja REPREZENTACIJA ide u Brazil, koja u Katar.... Mile prodaje maglu pred izbore.
Mile idi ori njive, počasti nas volontiranjem.
kako lijepo zvuci,povela Republika Srpska ,a onda Srbija izjednacila..I to na klixu..hehe vi samo mozete lajati preko interneta
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zajedno će i na svjetskom u KATARU!!! hahahaha :D
Hahaha a vidis kako se lijepo druze u Brazilu xD
Oni su nasi Bosanski pravoslavci i treba da se ugledas na njih smrdine..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
na šta rukometna velesila Srbija spade...
Hahahaha svasta cu dozivjet od ovih Srba :D
Halo ba nepismeni!!! Entitet, po samo definiciji nije država. Prema tome, oni ne mogu imati reprezentaciju. Imaju samo selekciju jadovana, kloceva i ubleha koji nisu dovoljno dobri da bi bili pozvani u PRAVU reprezentaciju.
Na slici Dodo a desno od njega Chuck Norris
Moj mile, jebala te srbija. . . bolje pomozi tom jadnom narodu što je ostao bez igdje ičega u poplavi.
E,kad je ovo 'vako fino smislio,glasaću za Mileta.
Bosančine i Turci odigrali prijateljski susret
Dobro je što je Milorad ovakav. Trenutno, malo nas zeza, ali dugoročno biće upamćen k'o veliki patriota i borac za Republiku Bosnu i Hercegovinu.
Ne bi me cudilo da su banjalucani navijali za Srbiju
Sta je ovo ba tribine poluprazne. Nije mogao MIle skupiti raju ni da im karte podijeli.
Hb rep hercegovina: kad ti procitam maloumne komentare ponizenje mi je komentarisati, ali evo moram: ti si se nasao pricati i drzati lekcije i Bosnjacima, a sam si pogubljen, da vjerovatno procitas svoju pravu historiju od x. stoljeca vidio bi koliko si puta pogubljen, pa si i sad ocito sa , srpskikem narodem' :)) cuj nacionalna selekcija je nacionalana, pa seljacno zaostala: nationality misli se na drzavnu nacionalnost ne na etnicku. Znas citav svijet kaze nacionalnost u smislu drzavne pripadnosti! Ma kome ja objasnjavam idi kopaj uci kosovsku bitku pomovo, vrijeme je za refresh
I to od poturice hahaha Srbi i Hrvati znaju ko su. Samo vi balije ne znate. Zato ste uzeli Srpsku zastavu sa ljiljanima i kazete to je bosnjacka. Do juce ste pricali srpsko-hrvatski a sad pricate neki bosanski jezik i jos kazete su Srbi i Hrvati vama ukrali jezik hahaha Vi ste obicne poturice. Nista drugo.
Srbi ne znaju ko su - do juče ste bili pravoslavni bosanci - kmetovi, pa se nazvaste Srbima.
Lupajte minuse i saljite braca hahahha
I sad kmeeeeeeeee Ahahahaha
General i Srpski Heroj Ratko Mladic :)
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik :)