Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi rezultati u normalnom svijetu nisu predmet izrugivanja, jedino smo mi na Balkanu iskompleksirani do te mjere da se rugamo i likujemo. Ovo je naš nivo i to ljudima treba da bude jasno. A ne samo da se priča kako je ovdje bila Olimpijada i kako smo mi u srcu Evrope.. Treba početi čistiti ulice, ne pljuvati po liftovima, davati žmigavce kad se skreće.........
U hrvatskom olimpijskom odboru padat će glave jer se ljudi neće vratiti sa još više medalja! imaju zlato i srebro i još realno prilike za 2-3 medalje! a kod nas dinosauri zabetonirali pozicije, a nemamo ni jednu medalju!
priča se da je Fazlija promašio skretanje za aerodrom u Londonu i završio u Liverpulu....
UKRATKO SRAM VAS I STID BILO !
nas najbolji rezultat je poraz djokovica
u najkracim mogucim crtama receno - debakl
legendo. baš se nasmija slatko. iako si neki genocidaš evo i mene bošnjaka nasmija
Sta da se kaze nego sramota! Ovi rezultati odlikuju nasoj situaciji u zemlji, novac dobijaju samo clanovi partija za bolji razvitak glasova potrebnih za fotelje! U BiH ima mozda najvise \"fudbalskih\" klubova na svijetu, odnosno onih koji naprave teren sa dva gola na nekoj livadi i sa 5 clanova odbora imaju priliku da prijave klub i stim dobiju donaciju od 10.000 KM! Tu se naravno novci podijele na ovu petoricu i onda se mozda kupe 2-3 lopte i hajmo djeco trcite za loptom! Shvatite da je Bosna puna jalijasa koji gledaju kako ce samo izbiti neku paru a da se pri izbijanja novcica nista ili minimalno uradi, zatim piva, cigara, hajmo i rostilj pored neke rijeke u potkosulji, stap zabaciti u rijeku i uzivati! NA TUDJI RACUN! Dok nema rada u BiH nema nama nicega cime se mozemo ponositi! Nema rada, nema $$$$$, nema $$$$- nema sponzora, nema sponzora-nema $$$ sportasima= 0 uspjeh! Koliko u BiH ima rijeka i jezera da se niti jedan sport na vodi nemoze da razvije!
Mi Bošnjaci se ne trebamo baviti ovim kjafirskim sportovima za nas je sjedeća odbojka i ostali invalidni sportovi.Tu smo nenadyebivi.
Da vama dobri doktor kaze - kol\'ko para, tol\'ko muzike. Ne moze se u sport ne ulagati nista a ocekivati rezultati. Sto bi jos jedna stara mudrost rekla - ne moze od g**ana pita. Nego umjesto da se rugamo, mi treba da skidamo kapu nasim reprezentativcima sto su se uopce i plasirali na Olimpijadu, i time predstavljali nasu drzavu , i nas da ne kazem kakav olimpijski komitet. Svaka cast momci i cure...bice bolje u Riu. A vi guzonje iz Olimpjskog Komiteta, i kojekakvih sportskih federacija - pamet u glavu. Imamo mi talenata u nasoj drzavi, to se ne moze osporiti. Ali te talente treba razviti u vrhunske sportiste. Primjer vam je mala Ivana, dijete 17 godina plasirala se na Olimpijadu...ulozite u nju, imate cetiri godine, i ko zna mozda se u Riu plasira u finale, pa mozda cak i medalju da nam donese iz Brazila. Stoga dignite guzice iz svojih fotelja i ucinite nesto za razvoj sporta.
uspjesi vrijedni hvale. pogotovo kad se zna kolko se ulaze u vjeronauk i izgradnju \'sakralnih objekata\' a kolko u razvoj fizicke kulture i sportskih terena. :(
Da rezimiramo: U konkurenciji 41 takmičara Fazlija je u kvalifikacijama zauzeo 38. Najbolji plasman od šest bh. sportista u Londonu zabilježio je atletičar Kemal Mešić, koji je u bacanju kugle zauzeo 24. Plivač Ensar Hajder, u kvalifikacijama discipline 200 m mješovito postigao je posljednje, 36. vrijeme Naša najveća nada na Igrama - judista Amel Mekić,eliminiran je već u 1. kolu od Hee-Tae Hwanga iz Južne Koreje Odlicni rezultati. Hajmo sad malo da se rugamo komsijama. Tu smo sampioni.
Kakva drzava, takvi sportasi.
E jadna majko svoja jesmo bijeda , ima da nam se čitav svijet smije