Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je 100% tačno rekao Redknapp, al će sad svejedno dobiti kaznu, jer komentariše suđenje. Baš odavno nisam vidio veće krađe.
Cuj gluma Modrica - da igra za BiH reprezentaciju onda bi trazili lincovanje za igraca koji ga je pokosio. Sa kojim vi naocalama gledate fudbal??? Objektivno gledano, penal je bio cist. Treba se priznati da je Modrc vrhunski igrac, mozda je jeste ruzan, glup... al\' volim gledati Modrica jer frajer zna igrati.
ajde ti Redknapp-e po jos jednu lozovacu da se smiris...GO ON STOKE
Velika \"krađa\"...može se porediti sa susretom Čelzi-Barca..
Sta se zalis, *bes sudije, nama je u BiH takva nepravda svaki dan :)
f
To za penal evo ovdje : http://i.imgur.com/kPDBI.gif A Tottenham je bas ostecen , Foy ocajan kao i uvijek ..
majorizacija hrbata........
Sve si lijepo isprico ali si zaboravio dodati glumu Modrica i izmisljenog penala.
gile ih ne kara gile ih dere
ti nemas pojma...ono je cist penal
ajd ne kaki a kad ste igrali protiv PAOK-a kad je bas bilo ofirno da navija za vas sudac tad nisi kakio i opet pored pomoci sudaca ste bili izgubili od PAOK-a!
Za ovu izjavu Harry je zasluzio kaznu da barem sest utakmica prati iz gledalista. \' Modric prevarant.
a što nisi ništa rek\'o na glumu Modrića kod penala...koji je to sport...k\'o da u bazen skače. eto tu vam je sudija poklonio penal, šta hoćete više... rukomet...igrajte vi malo fudbala i okanite se sudija, ne možeš stvoriti 15 šansi i ne dat gola i onda se žaliti na sudije. Promjeni malo te napadače ili popravi njihovu realizaciju, pa onda pričaj...
sudije navlace sitiju da bude prvak, da je totenhem pobjedio priso bi im ma 4 boda
Gledao sam damo drugo poluvrijeme... i radi slicnih nazovi sudija, fudbal mi se stvarno zgadi... Odakle su izvukli Foye-a? K\'o da je kriket sudio a ne fudbal... jadno. Pokr\'o ih frajer bez maske na licu, u po bijela dana...