Ogorčen suđenjem Chrisa Foyea
0

Redknapp: Koliko je samo danas bilo rukometa na utakmici?

Totalsport
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Harry Redknapp, trener nogometaša Tottenhama, nije mogao šutjeti nakon svega viđenog na utakmici Premiershipa u kojoj je njegova ekipa poražena kod Stokea 2-1.

"Dugo sam u ovom poslu, trideset godina, i nikada nakon utakmice nisam odlazio prema sudijama i razgovarao, tražio pravdu, objašnjavao... No, danas se stvarno dogodila specifična situacija. Ne znam mogu li šutjeti jer koliko je samo rukometa bilo na utakmici. To je strašno. A, ništa se nije sankcionisalo", bio je prvi komentar Redknappa.

Sudija Chris Foye je propustio dva puta svirati jedanaesterac za goste, a usput je poništio i regularni pogodak Adebayora kada je po sudijskim kriterijima bio ofsajd.

"Nekoliko je odluka bilo potpuno pogrešno. Može se shvatiti jedna, ali druga, treća, pa četvrta i sve to u desetak minuta. Sve se vidi na televizijskim snimcima. Mislim, odigrali smo jako loše prvo poluvrijeme. No, u nastavku smo krenuli, igrali odlično, stvarali šansu za šansom i onda te stopiraju takve odluke".

Redknapp je rekao za kraj:

"I nakon svega Kaboul dobije prvi žuti jer je upozoravao da se igralo rukom u šesnaestercu Stokea, pa drugi žuti zbog običnog prekršaja. Previše toga za jednu utakmicu".