Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ce ako nece arap
Svasta, postene brazilke da zlostavlja...
Haj ti lafe nazad u pustinju i guzi koze. Nije civilizacija za tebe.
sta ocekivati od kozojeba
znakovito je da je momak musliman...
Brazilske kurve su krive a ne brat Hasan:))
Koji debil. Pa kod zadnjeg svjetskog prvenstva u fudbalu su u Brazilu forsirali prostituciju i siguran sam da je i sada slično a on podivljao kao da je u nekom malom selu gdje se ne smiju pipati cure jer će ih vidjeti babo
ja mislio badr harija uhapsili
Postoji samo sumnja! Smiješno je kako ljudi vjeruju svemu što piše ...
Ime: Hassan Saada. Muslimanska posla!
Poilicija poslala izvještaja da postoji osnovana sumnja a van svake razumne sumnje da ga je složio jednoj dog mu ga je druga pušila !! Kad je njegov odvjetnik izrazi skepsu, odgovor je bio muslimani su na sve spremni !
Pero laka kategorija?
jel ovo onaj ronaldov dečko? cristiano će past u komu kad cuje :)
"Police said Saada then pushed the woman up against a wall and trying to kiss her. The Moroccan is also accused of groping the breasts of the second woman and making sexually-graphic gestures towards her, and offering her money to perform a sexual act on him" koji seljober majko mila..
Čuj iz Maroka, baš se čudim ...!!!
Pa dijelili ste gumice sportistima,tip ih je samo počeo koristiti,ha ja
Samo ovaj nije skontao cemu sluze pa stavio to u usta, a koristio šake.
@Japanska jabuka idi ba dijete u p.marerinu