Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žan žak žela
Samo se nadam da nije prestolonasljednik.
eee otkad nisam vidio princa!!! jesam ih se pravo uzelio :D
ako ne bude mogao doci obama, a doci ce njegov zamjenik. ne dolazi slucajno u ove krajeve - http://www.bitno.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/reis-pozvan-na-molitvu-u-banja-luku.
Sta vam je krivo? Sto dolazi u BL? Pa sta, da nije Sarajevo sveti grad BiH, pa samo u njega valja doci, vi ste toliko zatrovani nacionalizmoma da je to nevjerovatno...
Sjajna vijest, ali ne razumijem kome treba ova laz sa dolaskom princa Alberta??? Pored vladanja Monacom je njegova GLAVNA uloga svake godine BITI u Monacu tih 6-7 dana glavnog F1 cirkusa. So WTF Vasiljevichu?
Naprijed nasi!!!
steta sto nije na miljacki BA men je bezze sve sto je u RS
Dolazi u Obama ako nemora cuvati djecu taj vikend kaze da bi mu bilo drago upoznaiti mileta zvanog ronhil
\"Miroslav Vasiljević, član Organizacionog odbora Svjetskog prvenstava u raftingu, nada se da će Banjaluka zahvaljujući ovoj manifestaciji postati jedna od najatraktivnih svjetskih turističkih destinacija.\" ja sam Banjalucanin, ali moram priznati da je ova izjava presmjesna.
@ggfgf mamu li ti iskompleksiranu
Albert od Monaka je najavio da će doći u Banjaluku ukoliko ga ne spriječi utrka Formule 1 u Monaku?
kazu monako utrka F1 se odlaze i pomjera za 2 mjeseca zbog odlaska svjetskog jet seta na krmetinu u aleksandovac. domacin mile ronhil
Who the hell is prince Albert?!
koji ce nam q ? :)