Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo je sranje sto se to desilo u bih neka idu u svoju hrvatsku pa neka se tamo biju hrvati s poznati kakvi su navijaci je su li partizan u zagrebu kad nisu imali vise sta da bacaju isli po skidati plocice da bacaju na igrace partizana
GROBAIE,PA NE BI TREBELO DA SE SVADJAMO IZMEDJU SEBE,TEBALO BI ZAJEDNO TUCI OVE SMRADOVE!!!!
Sto se cudite. Ta Listicani navijaju "balije, balije" i kad im Zrinski dodje u goste.
grobaru, ti ga pofafaj!
robijas, a tek ste vi stoka koje nema na planeti. u to sam se uvjerio na utakmici sarajevo-celik kad su skotovi iz zenice govorili najvulgarnije psovke djevojcici od 10-ak godina. vas treba u karantin!
pa ima li na ovom balkanu iko normalan??? krve se splicani i zagrepcani; sarajlije i zenicani; beogradjani izmedju sebe..itd..itd sve su to genetske frustracije degenerichne mase...ponekad ispoljene i u sferi nacionalizma a kad nema omrazene nacije onda udri i po svojoj..!
jebite se balije i srbi siročići.
zvezdas sa jebo ti zvezda oca i mater! trebas ti jos 100.000. granata po glavi familije! dodji u zenicu da ti pokazemo sta su batine! pitarcicu
koljite se ustase! koljite se ustase! koljite se ustase! koljite se ustase! koljite se ustase! koljite se ustase! koljite se ustase! koljite se ustase! koljite se ustase! koljite se ustase! koljite se ustase!
jebo ti grobar mater
kakvi BBB i torcida,picketine,nikad nisu smjeli doci u SA na utakmicu,za razliku od delija i glupih grobara.
SPREMTE SE SPREMTE ČETNICI,SILNA ĆE BORBA DA BUDE!!!!!!!!!!!!!!!E,TURCI DA SE NISTE POTURČILI SAD BI ZAJEDNO TUKLI OVE USTAŠKE SMRADOVE!!HB JELI A ŠTO SU VAS GLUPI GROBARI PRETUKLI SAD U ŠVAJCARSKOJ PRE 3-4 MES.E,DA SMO MI BILI VI (BBB)NE BI OSTALI ZIVI.DELIJE SEVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA TOBOM SE SLAZEM FUKARA !! A ti PICEK : PICKA TI MATERINA GLUPA !!!!!!! Manijaci i Pitari su braca jer smo svi bili zajedno kada su nas cete i ustase drzili u opsadi !!!!!! Mi iza tekme sjednemo i pricamo jer smo takvi a ne kao vi cobani !!!
za piceka i ivana nisi isti sarajevski navijaci i ovi iz zapadnog nam susjedstva. Pitari i horde, ponavljam, pred derbi nikad ne prave veliku frku, cak se i prije i poslije utakmice mogu vidjeti kako se skupa zajebavaju u kafanama oko stadiona. u hrvatskoj je drukcije uvijek bude busenja guma, tuca, cak je skoro bilo i paljenje automobila iz zagreba u spliti. samo da se zna NISMO ISTI
A kaj vi ocekivate od tih navijaca (bilo kojih)!?! Zar imbecilna imena skupina tipa HORDE ZLA, MANIJACI, GROBARI, POSKOCI i sl. ne govore dovoljno!?!?