Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nino, Posto si nam ti izuzetak, ja bi ti predlozioo da dojis maminu sisu. Ufati se violine i netrpaj se gdje ti nije mjesto.
hej papci kakve su ovo gluposti i jednima i drugima. kakav zeljo, kakvo sarajevo? ja sam sarajlija i posto ne volim fudbal ne navijam ni za jedne ni za druge. e hajte vi meni sad pametne glave majkine kazite sta cu ja! ha? smijem li ja navijati za bosnu? budale...
GRADSKI KLUB KK BOSNA a vi vasa posjeta....joj smijesni ste pravo. Sada kad vas Leo uzme pa Vas Travnik doceka...pa bit ce vas oko 578 na Kosevu...
vi st esvi supci ba, sada se nesto uhvatili bosne kada je pocela da pobjeduje, gdj este navijaci bili kada je bosna bila u kurcu...............zato tisu, vi ste karine od navijaca........ I ne mijesajte fudbal sa kosarkom, jer pitari i manijaci su navijaci za fudbalske terene, dok je kosarka gospodski sport i njima ne trebaju neke divlje nvijacke skupine............ Naprijed Bosno
Halo ba manijaci sta ste se nalozili na Bosnu??? BOSNA JE NASA! Nemate vi veze s Bosnom.. Eto vam KK Zeljeznicar.. Da je KK zeljeznicar ono sto je Bosna sad vidjeli bismo odna kako navijate za Bosnu (kao na pocetku ove sezone).. Sad kad je Bosna opet jaka hocete na tekme.. E nece ici..
Nigdje nas??? Haj divi ko ima najvecu posjetu ove sezone pa nam javi... Usput se raspitajte za cifre sa grbavice...
dobro vam mahalac kaje,vi pitari kad vam sarajevo ne igra dobro nigdje vas nema a sad satro ko vasa KK Bosna
Ja pitarčića.Hehehe.Maleni,čestitam vam 20 godina od osvajanja titule.Levati pojma nemaju s loptom pa se ufatili KK Bosne.Jadno ali istinito.Hahahahaha.
"pisam ti se na bordo,bosna je sarajevski klub,svih sarajlija." A hajd ti nama cire boje KK Bosna?
Ne glupirajte se pitari. Ne zove KK Sarajevo pa da je samo pitarski. I da se zove tako opet nebi bili samo pitari navijaci. Nego vama smeta sto je prije bio dobar KK Zeljeznicar a vi niste imali za koga da navijate pa je sad samo ko' za vas KK Bosna. I KK Zeljeznicar je Sarajevski klub i mogao je bilo ko da dode da navija. KK Bosna je klub svih gradjana Sarajeva!!!
Cuj kospicara sto im je krivo sto nemaju svoj tim u kosarci pa sad bi da je Bosna kao i njihov tim. Zna se dobro ko je vazda bodrio Bosnu.
bordo boy i sarajlija nalizite mi se kite. Bosna je gradski klub i tacka.
pa ja, seljak ce uvijek mrzit grad, zato nenad mrzi, seljacino idi na livadu uzmi kravu, odvrni narodnu i zavijaj
pisam ti se na bordo,bosna je sarajevski klub,svih sarajlija.
gdje nam je kraj!!!! naprjed bordo!!!!