Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO MAJSTOREEEE!! SVE MOGUĆE POHVALE, SAMO NASTAVI BOLJE I TO RADI NEGO DA KAO 90% TVOJIH VRŠNJAKA NEPOKRETNO JER NEMOGU DIĆI DEBELE GUZOVE SA STOLICE JER SAMO HAVLJAJU I SJEDE ZA KOMPJUTEROM I TAKO DAN ZA DANOM. SVAKA ČAST MOMAK! SAMO NASTAVI
VIDIM DA SE PRONAŠLO PAR OSOBA U KOMENTARU. HAHAHAH SRAM VAS BILO KRIVO VAM ŠTO MOMAK U JEDNOM DANU PRETRČI I SKAČE KOLIKO VI NEĆETE NI ZA GODINU DANA!
vidim i ti si jako aktivan komentarisuci ovde, dok vilsonovo zjapi prazno
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Idi radi momak, nemas od tog hljeba..
Radim brate, ne sikiraj se :) Ne lupetaj samo :D Benjamin Bakovic
Malo sam skepticno otvorio ovaj video ocekivajucu neku jadnu i tuznu varijantu ali poslije gledanja stvarno si extra znas sta radis. Tebao bi znati da i ja isto skacem samo sa visina od preko 40 cm bez tena da se razumjemo.
Hvala svima koji zrace pozitivnom energijom, a oni sto lijece komplekse neka nastave. Zivot je takav, pun pozitivnih i negativnih stvari.. Hvala ljudi.
Benjamin Bakovic-Bosanska igracka na baterije!
Benjo, svaka cast, freeruning pored ljepote posjeduje i tu dozu prakticnosti u urbanim sredinama, samo tako nastavi :D Eh, steta sto nisam malo mladji da se i ja oprobam u ovome...
Ako bi me lav zaganjo, bio bih isti Benjo.
svaka cast momku, a parkour dokaz da se svaka greska skupo placa,
Sto je ovaj pokretan :) i to je veoma korisno za mnoge stvari!! BRAVO!!A i svidja mi se ime
moje preporuke , ortopedija i nek trazi dr adnana dizdara on je strucnjak za lomove. sve do jednom, dabogda mu ne trebao ali cisto sumnjam.
Nedo Bog.. Benjamin Bakovic
Svaka cast samo je pitanje vremena kada ce se razbiti ovo je jako rizicno
prva moja recenica: a ja budale, majko draga :D svaka cast !!
Za svaku pohvalu,bilo je uzivanje gledati.Benjo puno uspijeha i bez povreda.
Lud frajer, svaka cast!
Bravo majstore
Benjamin > gravitacija