Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoc se vidjelo ciji je ;)
Ovaj dino dobro igra pravo, čuo sam da ne trenira više, nego iigra rekreativno, nema valjda vremena da mu se posveti od studiranja il\' šta već..
j e b o ti ove majstore
Mislim da tabela govori sve o ovom mecu. Glavni mec, ako se uopste moze tako nazvati s obzirom da je Vogosca vec prvak, ovog kola igrao se u Vogosci. Vogosca - Aladza. i zavrsen je 4:0. Bez obzira na sve pozdravljam ovaj izvjestaj kakav god da je jer stoni tenis je slabo zastupljen u nasim medijima.
Amara,najbolji si. :)
Dino ostavi se tog reketa i prifati se lopate dok jos ima nade za tebe
@ nidje veze respekt..ocam, bice nesto od ovog Dine al u k....
ovaj dino naso levate uzimat...haj u kini nek zaigra ako smije
Mogli su makar video staviti :D da to vidimo! Lagano je pozirati!
ja navijam za Refku i Ćombeta
cicko najjaci :D
Udri ga ključem Amčoooooooo xD
divi korjenica sto se razmah\'o
dino
Bravo Dinoooooooooooo
treca osobo ne igraj se