Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
6 godina su starije prvoplasirana i drugo plasirana od Lane,sa obzirom da je Lana jos u razvoju,ostvaruje rezultate a nema stopostotno razvijeni tijelo,prime ce joj bit tek za nekih 6/7 godina a medalja na izvoz vec ;)
Uživaj u trenutku! Želimo joj sve najbolje i u budućnosti, ali ovo do sada je za svaki ponos!
Kako nema rezvijeno tijelo,izgleda kao sirena.
Bravo zlatna ribice 🇧🇦
sunce u moru tmurnih oblaka
Lana ❤️
Ja ovi srbski ili bolje receno posrbljeni gov.... Kakvi ste vi bolesnici ,ima li jos neko ko je sugavi iskompleksirani srb. Nasavite nabrajat ko je jos taj a nema veze sa vama , i Andric, Tesla ,pa i Dzokovic, Ova Prejovicka, Sa Brenom skupa , a da nenabrajam vise . Bolje se pozabavite vasim problemom u vasim glavama u svakom slucaju ta vam zastava entiteta zadugo nece visiti na nekom takmicenju mozete je koristit samo na koridi ili u Wc poslje brisanja guzice sa tri prsta.
🩵💙🇧🇦
👏💪❤️
Čija god da si, djete svaka ti čast. A većini vam se porise u komentare...
Samo misice jos Lano ganjaj fali jos malo snage sve ostalo imas, trebamo ti prirediti velicanstven docek ti si sunce koje grije ovu zemlju i srca ovog naroda ❤
ne seri
pa nije zlato osvojila ...
svaka cast delfin, ali umijel' ona drugacije?
Kao da si rekao,svaka cast sprinterima na sto metara ali mogu li trcati i 800 m?Svako se usavrsi u svojoj disciplini,ne pliva svako svaku disciplinu.
Bravoooo, zvijezdo! Bar da se na trenutak osjetimo sretnim!
Lani treba zidati kucu sa 4 metra visokim zidom da pokaci sve ove medalje
Bravo
Gigante, svaka čast!!!!