Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lana 17 ona 21, 4 godine razlike, nasa Lana ce AkoBogda u tim godinama trebati pomocnike koji ce nositi zlato sa takmicenja 💪🧜‍♀️❤
Gdje si ti bio i sa 17 i sa 21 godinu pa da potcjenjuješ bilo koga? Nikad ne znaš kako će nečija forma ići godinama, možda ni Lana ne bude u vrhu tada.
@user...4293, jel ti rod ova italijanka ili si zagrizen zavisti? Sto se kacis na komentar, aa znam zasto, jer ne znas nista sam napisati, ali za trac si spreman kao mama na kafi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Boli nas briga ko je. Lana, pobijedi !
Ili je možda dobila ponudu koju nije mogla da odbije?
Lana nema gdje da trenira ova ima sve uslove, jadna si drzavo bijedna!!!
@goouser549, materešina ti je uvijek za kafu s majstorima. A vidim da i tebi nijedna žena nije ravna u tračanju. Kad si već počeo s takvim komentarima u kojem omalovažavaš bilo koga budi spreman da ti neko replicira.
Opaaa, bit će ipak stan u Vrapćićima, nije ko zna, nego kome je suđeno
Kupačice moja, tebi ni bingo ne bi pokrio plastičara
Neka se ova sunča dok Lana osvoji medalju
Zasto u Sarajevu u 17 h nema javni prenos da ljudi sa zastavama proprate tako vazan trenutak za BiH?
De malo bekend pokazi slatka si medu
natukla se pašte nemoze maketi.
Lana draga, pa ove su 5-10 godina starije, ti si dijete za njih. Anna Ntountounaki (1995.), Louise Hansson (1996.), Ellen Walshe (2001.), Angelina Kohler (2000.), Sara Junevik (2000.), Laura Lahtinen (2003.) Panna Ugrai (2004.), Lana Pudar (2006.)
Ja sam bio brži sa 17 nego sa 28
@ljevicajezakon, a nisu ti rekli da kondiciju treba održavati?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moramo se mi vazda tudjom avlijom baviti umjesto da podrzimo Lanu i da je ona fokus dok je na takmicenju...
KLIX glupi ste
Talijanka odustala, subotom arhivira selfije za tekucu sedmicu, ipak je to vaznije.
Odlicna vijest,idemo idemooo Lanaanaaaaaaaaaaaaa do pobjedeeeee.