Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TRENUTNA BANKA: 21 920 kn, STANJE LISTIĆA: 34/73, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Svratite i pratite me putem stranice: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR 13 750 kn BESPLATNOG profita u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 5170 u 20 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Uskoro kreće drugi ciklus nakon 3 BESPLATNA MJESECA, parovi su na blogu čim ih odigram i pošaljem pretplatnicima da vidite o kojim je parovima riječ. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Sretno!
Sjedi djevolcica u praku naklupi i lize sladoled: Naidje stari djed i kaze: - Mala mogu li te pitat nesto a da me ne razumijes pogresno? - Pitaj djeda:- kaze curica. _ Mogu li jednom polizati?-kaze djed. Curica pruza sladoled i kaze: _izvoli djede:-) -Et vidis- pogresno si me razumjela- kaze perverzni djed.
klix ti ozbiljnije???? Ti nisi dobar s mozgom!
bojkot nemora znaciti promjena naziva iz sarajevo x u klix da se stidimo grada,sarajevo x je bio nekako lokalni naziv samo za gradjane sarajeva,sada izgleda ozbiljnije mada i klix nije neki naziv mogli su to originalnije smisliti.
al nabijamo srbima komplekse
BOJKOTUJMO OVAJ KLIX.BA, OD 03.04.2012, NEMOJTE POSJECIVATI PORTAL, MOLIM VAS, SAMO JEDAN DAN, DA IM POKAZEMO NEGODOVANJE, I NEZADOVOLJSTVO OVIM IMENOM, MI SE NE STIDIMO IMENA SARAJEVO-X.COM, TO ZNACI DA BI I NEW YORK TIMES, SADA TREBAO PROMIJENITI IME. BUDIMO SLOZNI, ZA SVOJ GRAD!