Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papa ne stoluje u prijestonici Italije!!! On stoluje u Vatikanu, prijestonici Vatikana!!! A Vatikan nema svoga predstavnika na Prvenstvu :D
Slažem se sa svetim Ocem. I ja ću biti zadovoljan tko god da pobjedi kada nema moje Bosne i Hercegovine i Hrvatske, važno je da bude dobra utakmica.
VIDI PAPE LICI NA GUZNU GLISTU KAO I SVE DRUGE PAPE A OVAJ U S T A S I C A IZ HERCEGOVINE NEK SE TORNJA TUDJMANU KOJI MU JE DRMUSAO KEVU ZA VRIJEME RATA
zaboli me d.u.p.e za koga ce p.a.p.a navijati -.-
neutralno ce navijati za italiju
Pa moj bosanski katolice ( ovaj pod Herceg Bosna ) volite vi papu, i treba da ga volite jer je to poglavar vase vjere. Svaka cast, lijepo je takvo nesto cuti! Pozzz ( Ne trebas tako providno pokusavati provocirati, ne uspijeva ti )
Papa mi te volimo! !! !!
nadbiskupima ce dijeliti \'\'palije\'\' za promjenu a ne ministrantima?
Nisam mogao spavati dok nisam saznao za kog papa navija.
udrite sad veliki vjernici i muslimani