Povezivali ga sa igračima Barcelone
15
Ozloglašeni dr. Fuentes: Radio sam i sa nogometašima
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok drugi ko muhe letaju po terenu, barcini igraci se lagano dodavaju
isti Dzenan Lončarević
spanija=doping nacija
Fudbal.kosarka,rukomet ..glavni sportovi Spania u vrhu uvijek ,kako ?? Pa evo dokaza .samo sto se to uspejsno skriva od tih organizacija ,tako da sve to ostaje na supljoj prici .
P.i.p.o znas li i da je tvoja mama pod sumnjom,svi se pitaju kako moze da izdrzi po 30 pitara za jednu noc.Samo ne mogu da otkriju koji doping tacno koristi.
I torpedovci su pod sumnjom, svi na virslama a stomacine objesili, ocito im lik sprica nesto u virsle da bi hranjivije bile..
Dzenan Loncarevic haaaa
Sumnjivi su oni igraci Barselone, to igra ne znoji se puno je to hemije haman.