Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogli ste barem staviti silke nasih sportista . totalno lose uradjenj clanak.
calm down. Libo me racku kako je je nosila i kako se je osjecala. Zastava je unesena i to od takmicara iz takozvane \"republike\"... :D
J e b o onu Zanu bog, kako je samo fuljala nasu zastavu, dok je druga c e t n i k u s a sa Pala ponosno nosila zastavu Srbije. Zani i ostalim c e t n i c i m a zelim svaki neuspjeh.
J e b o onu Zanu bog, kako je samo fuljana nasu zastavu, dok je druga c e t n i k u s a sa Pala ponosno nosila zastavu Srbije. Zani i ostalim c e t n i c i m a zelim svaki neuspjeh.
Slazem se u potpunosti, kreteni, nisu im obezbijedili ni minimum sigurnosti, em nije bilo zastitne ograde, em idioti postavili celicne stubove duz najbrze staze na svijetu uz koju nema zastite.
Puno uspjeha nasim sportasima.
Nek su oni potrosili milione na ove ceremonije, a nisu mogli potrosilti 1000 dolara da kupe zastitnu ogradu. Jer da je ondje bila zastitna ograda, onaj decko bi prosao mozda sa potresom mozga, kojom slomljenom kosti. Mislim, evo ja nisam nikakav inzinjer, al hebote na onoj brzini postaviti stubove mogu samo budale. I sto je najgore na onoj stazi je vec bilo slicnih nesreca.
hhahaha...cuj atletičara...hahaha...joj sarajevo-x.com bas me nasmijete ujutro fino.
sto nije u sarajevu niti ce ikad vise biti LOL
athletes = sportisti, ne atleticari....a nakon pogibije momka na treningu nema svrhe nastaviti sa cirkusom...