Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A posebna je prica odvijanje bilo kakvih sportskih aktivnosti u ovako smrdljivom gradu
Kao prvo netacno je da je bilo 130 biciklista. Njih desetak nisu nikakvo opravdanje za izazivanje totalnog kolapsa u gradskom saobracaju. Halo ljudi SUBOTA je, svi se negdje krecemo ili bar ZELIMO DA SE KRECEMO
ma ja ba, bosnian petrol heads rules. Dok se u normalnom i civilizovanom svijetu u gradovima pokušava maximalno ograničiti broj motornih vozila, i povećava broj pješačkih i biciklističkih staza, mi naravno po defaultu sve radimo suprotno od toga. Najbolje bi bilo ukinuti i ovo malo pješačkih zona u gradovima i sve pretvoriti u street race staze gdje bi se nabildani, istetovirani, likovi sa glavama trapezoidnog oblika i lancima od 10 kg zlata, sa IQ na nivou sobne temperature do mile volje vozali u svojim džipovima, tuniranim BMW-ima, Audijima, naravno u društvu sa silikoniziranim kraljicama trotoara. Bosnian mentality rules :)