Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da se zna ni komšije mi Fazlije nema.
PREMA POSLJEDNJIM SAZNANJIMA FAZLIJA JE PROMASIO AVION
upalite svijetlo
A i Kameruandjanke i Kongoandjake su garant iste ko i muski. ccc...
I Kameruandjani... isto... bezobrazni ko i ovi Kongoandjani.
Eh sto su ti Kongoandjani bezobrazni, ccc...
ma prica dijete gluposti. jos jedan od onih sto podrzavaju teorije zavjera. amerikanci i britanci su pokusavali skinuti gadafija 3 desetljeca. uradili bi ovo nakon lockerbe-ja da su ikako mogli. cak su pokusali i atentat na njega.
@DK ko ih je uzeo oslobadjati, ko je pucao po libiji? izvini druze, libijski narod se digao na noge, niko im nije kriv
fazlija je zatrazio azil iz straha od obozavaoca u bih
Famozna evropa ... svi se prave ludi kada se prica o africkoj sirotinji ... ali je li imaju naftu idu da oslobode \"jadni\" narod ... u libiji u prosjeku 2 auta imaju ali su uzeli njih \"oslobadjati\" a je li nema sta za jest.. .
Nema bolje sanse da zbrises :)