Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzimam kesu,uzimam papir,gledam,prelazim preko ulice,kako zabacujem kesu vidim frajera,pogledam slucajno gore u Avaz i vidim frajera kako skace sa ruba svemira,al znas kako on skace,ko u bazen ba,baš ono ooooop,ufati vako jaknu,valjda mu ono vjetar,too ode mu jakna,aaaaaa,stade glas,na po atmosfere. EN onde kod onog motora,jarane kad sam cuo kako je puklo,gotov,mrtav cojek,raspad sistema ebala ga kaspula,ja mu kazem fino mojne to radit sosonu jedan,razbics se ko sa Avaza,jok on ne vjeruje.
A kako je ovo sportska vijest
Edo Maajka me nagovorio na ovaj suludi skok...nebi ja inace. :P
rub svemira ne postoji jer je beskonačan novinarčići barem mjenjajte naslov
\"Sve je spremno za historijski skok Felixa Baumgartnera s ruba svemira\" \"Datum skoka je 8. oktobar. Mjesto - Roswell u saveznoj američkoj državi New Mexico\" LOL
ovo planiro da skoči kad čuje da sedmog oktobra biramo istu ili goru bagru...
hocemol mu halaliti...halalosum
Ovo ko u onom filmu Sektor 8