Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pak je 5-6 cm sto znaci niko nista nije vidio.
poneses dvogled i gg
To je jos dobro kad se uporedi sa takmicenjem u streljastvu:)
A ja kad u ovoj "bolesnoj" drzavi spomenem hokej ... odgovori su: "To samo budale gledaju" "To se samo u Sibiru igra" "Hokejase ni mater svoja ne prati" Pravi muski sport!
hahah dobar :) ovdje se hokej ''gleda'' na teletextu zbog kladionice :),a samo me zanima ovo,isuvise mali je ovaj pak,kako ovih 100 hiljada vidi gol uopste?
Jebo te hokej
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A 80% njih nije nista vidjelo haha
Karta 100 dola min
Sport!,mjesto gdje se zaboravlja sulob i razlicitosti medju ljudima.
Nije to nista, sad kad dodju Slovenci u Zetru bit ce ovaj rekord oboren ponovo.
http://bakssuzz.MyOpportunityPlus.com/
Mozda ova slika spasi evropski nogomet.kad ovi bogati vlasnici klubova koji imaju pojma o fudbalu ko hajra iz skaljinog sokaka vide ovoliku rulju mozda odu uloziti novac u hokejaske klubove.
Dobar je hokej,al ovdje našim čobanima ništa ne valja osim đigare na pinku,a možda bi im valjao da je na poluvremenu pjevao recimo Gile ili ona dva puta po 50 (Stoja baba)!
104.173 x recimo neki prosjek 20 dolara karta, zarada iznosi 2 109 820 Dolara hahah
Cijela Zenica i Tuzla na stadionu...
I frtalj sarajva.