Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Madrid ce pobijedit,
a ti hmmm ocigledno nisi bio u riu, a chicago si mozda vidio u al caponeovim filmovima. sta ima u skandinaviji?
a ti tockica ocito nikada nisi bio u chicagu, cak ni za dobrih dana :)....
e sto si ti hmmm pametan u p.m. eto rio je simbol mira i prosperiteta. svaki dan 20 mrtvih a u pojedine dijelove grada ne ulazi ni policija nego ponekad vojska u tenkovima ili u helikoperima.
Zbog dolaska Obame u Copenhagen zatvoren je most izmedju Svedske i Danske.. Ako O.I. budu u Chicagu, svakom atleticaru valja platiti i vlastito osiguranje u tom getu...
izabrat ce rio jer ne znam kad je zadnji put olimpijada bila u juznoj americi. ne znam jeli ikad i bila na tom kontinentu.