Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako ce i nas dzekson za nekoliko miliona godina
koja igračina je bio nema takvih danas
Ako je izabran onda je bilo glasanje, ako je samo odlucivao Predsjddnik FIFE onda nije izabran.
Boban je 'onomad', takodjer, za vrijeme fudbalske utakmice protiv C. Zvezde kick zahvatom uletio policajcu u stomak, u maniru iskusnog tae-know-do borca. Bio je veliki fudbalski znalac, ali postupak kao ovaj, po meni, je morao da ga diskvalifikaciju za bilo kakvu funkciju u FIFA-i.
@BH_Faraon bas si gloop.
@bejbimejker Dobro to :) , al' nisam ja u zizi Klizovog teksta. Valjda komentarisemo Bobana, a ne mene...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast Zvone
Dragi moji ovo je pravi iskonski škutor iz Bobanove Drage. Hahahaha živili škutori a ostali slavite Felixa pardon Adnana
Je li ovo onaj što je milicajca napao?
Naravno,heroj!
@antemurale ne znam zašto je heroj jer tad nisam bio ni rođen, ali koliko sam upućen nerede su tad izazvale delije, pjevali su četničke pjesme itd... mene zanima samo kako i zašto je to dopustila zagrebačka milicija i šta je se ustvari desilo tog dana? ali neko da mi realno napiše a ne da se laže i izvrću činjenice, ako može.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Skuhaj mu kafu, pripremi cipele.....