Schalke
0

Zvjezdan Misimović na Magathovoj lista želja

Totalsport
Imena bh. reprezentativca Zvjezdana Misimovića i hrvatskog reprezentativca Hrvoja Čale našla su se na popisu igračkih želja Felixa Magatha za novu sezonu u Schalkeu iz Gelsenkirchena.

O tom izvještaju njemački i turski mediji navode popis želja novog trenera bundesligaškog kluba, na kojem je navodno pet imena.

Ono koje se najčešće provlači je ime brazilskog veznjaka Galatasaraya Lincolna (30), koji je u klubu s Veltins Arene igrao od 2004. do 2007. godine, a 2006. pokušali su ga angažovati iz minhenskog Bayerna.

Štampano izdanje Kickera od četvrtka spominje da bi u svom novom klubu Schalke u dvama kreatorskim ulogama volio vidjeti Lincolna i Zvjezdana Misimovića, bh. reprezentativca koji se ove sezone afirmisao u ponajboljeg bundesligaškog igrača. O tome piše i njemački Rheinische Post.

Turski internetski portal Objektifhaber.com navodi pak da je na listi od pet igračkih želja novog trenera hrvatski 24-godišnji lijevi bek Trabzonspora Hrvoje Čale, koji je dosad vrlo dobrim igrama privukao pažnju Hoffenheima i Wolfsburga.

Isti izvor tvrdi da ga Magath vidi kao idealno rješenje u rotaciji na lijevoj strani igre, gdje bi se na dvama pozicijama uz aut-liniju izmjenjivao s Christianom Panderom i Levanom Kobiašvilijem.