Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
schalke je najgluplji klub na svijetu imaju sve a nemaju nista
Miske će ja u Schalke ja u Bayern. s tim što bi ja volio da ide u Schalke. što se tiče Bajramovića, momku je istekao jako dobar ugovor, a povreda ga muči, evo vidi se koliko. volim ga i ja ko da mi je brat, al nije imalo smisla da Schalke produži ugovor u takvim okolnostima. niste objektivni sekunde. čak je Schalke bio fer, mogao je produžit ugovor, pustiti osiguranje da mu plaća radi povrede i onda ga prodati. ne, dali su mu da ide negdje gdje će igrati kad se oporavi. a ovim majmunima koji pljuju Schalke bezveze tipa pederi, nema dušu, nema tradiciju savjetujem da pročitaju Zagora i time dođu na dva štiva u životu. da je loš, to stoji, al sa Magathom ima potencijal kao malo ko u Evropi, kako je realno shvatio korisnik nicktx. Miske, pa čak i Džeko bi imali garantovano mjesto u timu, koji ima navijače, ima stadion, ima čitavu regiju iza sebe i sponzora boli glava. Wolfsburg će iduće sezone završit na 15ti, jer nema ništa od gore pomenutig, nažalost.
Mali su i Schalke i Wolfsburg za Misketa... O njegovom transferu najmanje se govori, ali imam osjecaj da bi mogao preci u neki veliki klub... najbolje bi mu bilo da saceka jos koju ponudu...
Ne idi Miske, ne idi! Sta ce Dzeko bez tebe??
schalke mi je mrzi cak i od bayerna. nikad nista osvojili nisu.. serem im se u tradiciju. SV WERDER BREMEN - lebenslang !
imaju oni novca ali nemaju dusu i zato nikad nece bit velki klub wolf liga prvaka schalke intertoto kup (ako to jos postoji)
wolfsburg je mali klub i ovo trenutno mu je plafon. Schalke je veliki klub, ima najvise navijaca u njemackoj poslije bayerna... ima novca samo sto jos nisu odrijesili kasu... sa magathom mislim da imaju potencijal da postanu veci od bayerna cak mislim da ce se moci nostiti sa velikim klubovima iz engleske.
MISKE, NEMOJ MOLIM TE IĆI U TAJ ŠALKE!!! TO JE NIKAKAV KLUB, I BOLJE TI JE JOŠ JEDNU SEZONU U WOLFSBURGU, PA IGRAJ LIGU PRVAKA!!! ŠALKE JE NAJPEDERSKIJI KLUB NA PLANETI!!!
nikad schalke-u necu zaboravit sta su uradili bajramovicu. kao staru krpu ga odbacili kad mu je bilo najteze. bas mi je krivo sto takav trener ide u taj bezvezni klub. nadam se zato da miske nece
NI U LUDILU!!!
kakav shalke, los shalke, jok to raditi...
salke je za k_rac
PA ZNAM STA SU BAJRAMOVICU URADILI DOK IH JE VADIO IZ GOVANA BIO IM JE DOBAR A KAD SE POVRIJEDIO BUKVALNO ZABORAVILI NA NJEGA KAO DA NIKAD NIJE IGRAO ZA NJIH PA NE HAJD SKONTAJ MALO
ko nebi misketa
11111111111.....Eto ti znas sta su levati...Ne seri glupane