Slavio rođendan
26

Zvijezda Uniteda nakon teškog poraza u gradskom derbiju završila u noćnom klubu, navijači bijesni

N. M.
Marcus Rashford (Foto: EPA-EFE)
Marcus Rashford (Foto: EPA-EFE)
Zvijezda Manchester Uniteda Marcus Rashford navukao je na sebe gnjev navijača slavnog kluba s Old Trafforda, pošto je nakon teškog poraza u gradskom derbiju od Manchester Cityja (0:3) završio u noćnom klubu.

Rashford je nekoliko sati nakon debakla Crvenih đavola fotografisan u jednom od noćnih klubova, gdje je proslavljao svoj 26. rođendan.

Slavlje u privatnom dijelu noćnog kluba trajalo je do ranih jutarnjih sati, a prisutni, među kojima je bio i saigrač Tyrell Malacia, okončali su ga u 3:30.

Navijači Uniteda su već osuli paljbu po zvijezdi svog kluba, a mnogi od njih očekuju da Rashford bude suspendovan, baš kao što je nedavno bio slučaj s njegovim saigračem Jadonom Sanchom, koji je ušao u sukob s trenerom Erikom ten Hagom.

Upravo će nizozemski stručnjak razmotriti eventualne disciplinske mjere protiv nogometaša.

Podsjećamo, United je u nedjelju na domaćem terenu Teatra snova poražen s ubjedljivih 0:3 od Cityja, a strijelci su bili Erling Haaland (dva pogotka) i Phil Foden.

Rashford je na ovoj utakmici odigrao 86 minuta, a nakon slavlja u noćnom klubu pojavio se na jutarnjem treningu u klupskom kampu u Carringtonu.