Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad povezes kvote koje su bile na ove meceve,na upalcenu jednu marku dobijas 1300 maraka,jos ako se zna da za cijelu proslu ligasku godinu nije bilo gostujuci bodova ko sto ih ima za par kola ove sezone,ovo postaje slucaj za tuzilastvo
Da bi se neki od nasih klubova \"deklasirao\", prvo mora da stekne \"klasu\"... od cega su svi klubovi skupa daleko daleko daleko... udaljeni!!! ...Da jos uvijek ima ljudi koji ovo sprdanje od lige kao prate, nikada mi jasno biti nece-tctctctctc!!!
evo spico kaze da je velez bio puno bolji
kako ne kontate ova liga nije normalna, suci sad navlače za goste u nekim utakmicama, prije su skoro sve navlačili za domaćine, isto sranje, drugo pakiranje. samo je eto razlika što je sad još više mutnih poslova i namještanja rezultata.
http://www.youtube.com/watch?v=__7d2U9OEZg
sve korumpirano sramotno
Sad je u folu igrati na goste. Sljedecu tekmu mozda Velez dobije u Travniku, Celik na gostovanju....ovo je necuveno...ovoliko sumnjivih utakmica nije do sad nikad bilo....
Vukovi najjaci dede mi hahaha
Ne bilo vam halal,što zbog ustaških kladionica,namještate ove rezultate...